Zulusek i Nikita część I

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 04, 2009 21:54 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Mój Egyptian Mau :twisted: jest najcudniejszy, najspokojnieszky i najukochańszy na caluśkim świecie!

A na te koty trafiłam cudem....jadąc do domu ujrzałam reklamę hodowli niedaleko mnie. Z ciekawości weszłam wiec na ich stronę podaną w reklamie. http://www.kotyrasowe.pl Trzeba przyznać, ze tam jest normalnie kocia hurtownia nie hodowla. tyle ras i tyle kotów, ze szok. Hodowla nazywa się Ojos del Salado

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt gru 04, 2009 22:10 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Asia_Siunia pisze:
Karotka pisze:
Asia_Siunia pisze:No powiedzcie...czy ja nie mam w domu baaardzo cennego kota rasy Egyptian Mau ....Spójrzcie tylko :mrgreen: http://www.emau.webpark.pl/nk_aalspotz.html

teraz Magda się przyznaj gdzie schowałaś papiery Zulusa :mrgreen:

O jaaa! Patrze i oczom nie wierze! Toz ja tez mam w domu Egyptian Mau :ryk:
Właśnie tu biega i wypisz wymaluj wyglada jak to cudo na zdjeciach, tylko nieco krótszy tułów ma, ale mordka ta sama :D

no widzisz jakie my cuda w domu mamy! No ale sama powiedz - rasowce pełną gębą! :mrgreen:

o to, to, to, to, to, zwłaszcza! :twisted:

rasowce Z pełną gębą... :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pt gru 04, 2009 22:18 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Fri pisze:
Asia_Siunia pisze:
Karotka pisze:

O jaaa! Patrze i oczom nie wierze! Toz ja tez mam w domu Egyptian Mau :ryk:
Właśnie tu biega i wypisz wymaluj wyglada jak to cudo na zdjeciach, tylko nieco krótszy tułów ma, ale mordka ta sama :D

[color=#004080]no widzisz jakie my cuda w domu mamy! No ale sama powiedz - rasowce pełną gębą! :mrgreen:

o to, to, to, to, to, zwłaszcza! :twisted:

rasowce Z pełną gębą... :twisted:

a teraz się przyznaj, ze po cichu pomyślałaś "i grubą dupą" :twisted:

Asia_Siunia

Post » Pt gru 04, 2009 22:20 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

nigdy nie myślę po cichu :twisted:
i to jedyna moja wada... :mrgreen:
Obrazek

Fri

Post » Pt gru 04, 2009 22:31 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Fri pisze:nigdy nie myślę po cichu :twisted:
i to jedyna moja wada... :mrgreen:

Czyli dużo gadasz :twisted: czy też milczysz jak zaklęta :twisted: (mówisz-myślisz, milczysz - nie myślisz

Asia_Siunia

Post » Pt gru 04, 2009 22:34 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

zależy czy robię na drutach czy nie :twisted:
Obrazek

Fri

Post » Pt gru 04, 2009 22:40 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Asia_Siunia pisze:Mój Egyptian Mau :twisted: jest najcudniejszy, najspokojnieszky i najukochańszy na caluśkim świecie!

A na te koty trafiłam cudem....jadąc do domu ujrzałam reklamę hodowli niedaleko mnie. Z ciekawości weszłam wiec na ich stronę podaną w reklamie. http://www.kotyrasowe.pl Trzeba przyznać, ze tam jest normalnie kocia hurtownia nie hodowla. tyle ras i tyle kotów, ze szok. Hodowla nazywa się Ojos del Salado

Mi sie w taki razie jakis wredny Egyptian trafil :roll:

Moja mama jak tylko ja zobaczyła, taka malusią jeszcze, od razu powiedziala, ze ma buzie jak maly troll i wredniak z niej bedzie no i sie akurat w tym przypadku nie pomyliła :?
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt gru 04, 2009 22:47 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Karotka pisze:
Asia_Siunia pisze:Mój Egyptian Mau :twisted: jest najcudniejszy, najspokojnieszky i najukochańszy na caluśkim świecie!

Mi sie w taki razie jakis wredny Egyptian trafil :roll:

Moja mama jak tylko ja zobaczyła, taka malusią jeszcze, od razu powiedziala, ze ma buzie jak maly troll i wredniak z niej bedzie no i sie akurat w tym przypadku nie pomyliła :?

Pokaż swojego Egyptiana pokaż :!:

Asia_Siunia

Post » Pt gru 04, 2009 23:03 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Wizerunek mojego Egyptiana-Bazyliszka ściśle chroniony :twisted:
Niestety nie mamy własnego wątku, kilka fotek przemycam w watkach moich tymczasów i Tekliczki

Zauważyłaś, że dymniaczki maja cos podobnego w pysiach? Wszystkie sa do siebie bardzo podobne. Kiedy Zulusek był jeszcze u Magdy na niektórych fotkach wygladał prawie tak jak moja Fraszka. Bo moja dziewczyna to taki mini kot, teraz Zulusek to jest z 2 razy od niej wiekszy, no takie rysy bardziej męskie dostał :D
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Pt gru 04, 2009 23:06 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Karotka pisze:Wizerunek mojego Egyptiana-Bazyliszka ściśle chroniony :twisted:
Niestety nie mamy własnego wątku, kilka fotek przemycam w watkach moich tymczasów i Tekliczki

Zauważyłaś, że dymniaczki maja cos podobnego w pysiach? Wszystkie sa do siebie bardzo podobne. Kiedy Zulusek był jeszcze u Magdy na niektórych fotkach wygladał prawie tak jak moja Fraszka. Bo moja dziewczyna to taki mini kot, teraz Zulusek to jest z 2 razy od niej wiekszy, no takie rysy bardziej męskie dostał :D

Ano mają taki układ pysia, ze wszystkie są do siebie podobne! Mój ma zielonkawe oczka, cudne, duuże i jak tak nimi na mnie spojrzy to....rozklejam sie :1luvu:

Asia_Siunia

Post » Pt gru 04, 2009 23:16 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Asia_Siunia pisze:

Ano mają taki układ pysia, ze wszystkie są do siebie podobne! Mój ma zielonkawe oczka, cudne, duuże i jak tak nimi na mnie spojrzy to....rozklejam sie :1luvu:

Przy takim słodziaku to naprawde mozna sie rozczulic. A ja zawsze myslałam, że dymniaczki z natury sa nieco wredniaczkowate. A wychodzi na to, ze to tylko w naturze mojej Fran :?

Przemycam mała foteczkę mojej Fraszencji:Obrazek
Obrazek

Karotka

Post » Sob gru 05, 2009 22:25 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Karotka pisze:
Asia_Siunia pisze:

Przy takim słodziaku to naprawde mozna sie rozczulic. A ja zawsze myslałam, że dymniaczki z natury sa nieco wredniaczkowate. A wychodzi na to, ze to tylko w naturze mojej Fran :?

Przemycam mała foteczkę mojej Fraszencji:Obrazek

Hehe małe zdjecie okazało się całkiem duuże. Fraszencję na raty oglądałam :wink: . Strrasznie do Zulcia podobna tylko drobniejsza. Poproszę jeszcze Fraszencję z otwartymi oczkami :mrgreen:

Asia_Siunia

Post » Sob gru 05, 2009 22:31 Re: Zulusek i Nikita - Asia myśli, że Zulus to Egyptian Mau ;)

Ja mam Fraszki sporo zdjęć, bo Karotka na moją prośbę wysyłała mi, bo ja kocham dymniaczki przecież :) Niech Ci Aga powysyła, Fran jest piękna :1luvu:

Jutro jadę do schronu, tam jest taki malutki około 2,3 miesięczny piekny dymniaczek. Taki aż siwo-dymny....aż mi serce się rwie....echhhhhhhh

zrobić Ci fotkę, Asia?? :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob gru 05, 2009 22:55 Re: Zulusek i Nikita - Asia myśli, że Zulus to Egyptian Mau ;)

magdaradek pisze:Ja mam Fraszki sporo zdjęć, bo Karotka na moją prośbę wysyłała mi, bo ja kocham dymniaczki przecież :) Niech Ci Aga powysyła, Fran jest piękna :1luvu:

Jutro jadę do schronu, tam jest taki malutki około 2,3 miesięczny piekny dymniaczek. Taki aż siwo-dymny....aż mi serce się rwie....echhhhhhhh

zrobić Ci fotkę, Asia?? :twisted:

Nie kuś losu bo widzę po sobie, ze mnie korci .... :? Moja słabość do dymniaczków przeszła z ciebie na mnie....

Asia_Siunia

Post » Nie gru 06, 2009 1:07 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Czyli "Jajka na sałatce". Na forum hodowców sporo o niej pisali. To oni i egipskiego mau mają?

Ja wzięłam "egipskiego mau" z DT u Ani Rylskiej. Z całego miotu tylko on jeden przypominał takiego "maua". No i mam egipskiego miau :ryk:

Obrazek To jest mój egipski miau (absolutnie nie mau), czyli Pancuś ogonkiem obejmujący Bokirkę. Miłość platoniczna, bo u mnie wszystko pociachane.
Kliknij miniaturkę

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

[poprzednia][następna]