K-ów, wiem, że to prywata ale b. proszę o kciuki dla Rufina!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 05, 2009 20:16 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

miszelina pisze:Wysłałam zdjęcia Wiki, Belli i Iwana do ogłaszarek (...)

ale ich "ni ma". Jeszcze jakieś opisy by się przydały...

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Sob gru 05, 2009 20:26 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

kitkowa pisze:
miszelina pisze:Wysłałam zdjęcia Wiki, Belli i Iwana do ogłaszarek (...)

ale ich "ni ma". Jeszcze jakieś opisy by się przydały...

O kurcze, Mahob mi napisała, że dostała. Wyślę do Ciebie jeszcze raz. Opisy krótkie, ale są.
    Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob gru 05, 2009 20:56 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

Tutaj: http://picasaweb.google.pl/ahaberko/DoReMiIFasolaCzyliCzarnoBiaAGamaSzukaDomu# ostatnie zdjęcia Nutek u nas...
    Oczywiście, najwięcej Do... - dla Keiry.
    Słuchajcie, ja już ze Wschodu nadaję, ale akcja zdaje się być super owocna, ludzie strasznie ciepło nas przyjmowali, parę konkretnych bardzo osób wzięło telefony, dużo rozmów, byli nawet ludzie, którzy kojarzyli Miko z allegro, była Yohanna, jeśli dobrze nik zapamiętałam i koleżanka Shirin (przepraszam za transkrypcję) była Keira, Zowisia - Merci.
    Ważny był kociak, bez niego byśmy nie ściągnęły połowy ludzi, były momenty, że się takie skupisko robiło.
    Aaaa... mamy nową wolontariuszkę, na moje oko ma z lat 10, chce być wetrynarzem i chce nam pomóc w przyszłej akcji, ma do mnie dzwonić, żebym jej mogła powiedzieć kiedy... DUŻO DOBREJ ENERGII SIĘ TAM WYZWOLIŁO.
    Trzeba iść za ciosem i może uda nam się odkuć... i ideę rozpropagować.
    Poszła fama, że ktoś na nas do TOZU doniósł, że piszemy podania... jeśli tak jest, to bardzo dziękuję tej osobie, bo dzięki jej działaniom nie wysterylizujemy więcej kotów aż do czasu kiedy dostaniemy darmowe sterylki od miasta, a wtedy może być kotów 150, a nie 40, bardzo dziękujemy za wylewanie dziecka z kąpielą.
    Ktokolwiek to zrobił, jeśli zrobił, to powinien pamiętać, że cel mamy ten sam, możliwości niekoniecznie jeszcze, szkoda, że skrupiło się na kotach.
    PS
    Nie mam wieści z certechu i nie mam wyników, żeby móc zamawiać w krakvet, sorry, zamówcie beze mnie, bo nie wiem, kiedy się dowiem. Pardon.
    Leone, nie wiem, czy to pw, które wisi, to od Was, ale jeśli oui, to poślijcie encore une fois.
    Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob gru 05, 2009 21:07 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

lutra pisze:Poszła fama, że ktoś na nas do TOZU doniósł, że piszemy podania...

Kurczę, to przekopane, jeśli to prawda ... może dlatego przestali dawać, bo o ile dobrze pamiętam komuś już odmówili (Patce?) ehhh :(
    Obrazek Obrazek
    W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Sob gru 05, 2009 21:13 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

Ja mogę być jutro z samego rana, ale tylko do 12 - czy bede potrzebna?? Prosze o potwierdzenie

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob gru 05, 2009 21:18 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

milu pisze:Ja mogę być jutro z samego rana, ale tylko do 12 - czy bede potrzebna?? Prosze o potwierdzenie

Tweety się zbiera więc poczekaj chwilke, będą napewno dobre wieści ile :ryk:

Najwięcej anrobiły się kociaki Gucci i Re, im nalezy się medal. Padły biedusie. Gucci sie zregenerował i podobno sie bawi z siostrą ;-)
    Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
    co i los zwierząt; (...)
    jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
    i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob gru 05, 2009 21:20 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

Milu, oczywiście, że jesteś potrzebna. Każdy jest potrzebny! Potrzebny jest kot. Będzie kot?
    Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob gru 05, 2009 21:39 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

Będzie kot :D
    Tylko jeszcze nie wiem, czy 1 czy 2 ale raczej jeden - Do :kotek:

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Sob gru 05, 2009 21:40 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

lutra pisze:Milu, oczywiście, że jesteś potrzebna. Każdy jest potrzebny! Potrzebny jest kot. Będzie kot?

:D

To czekam na szczegóły kiedy i gdzie mam być. Aha, no i ja formalnie nie jestem wolontariuszem, czy potrzebuje jakis dokument tozsamości miec ze soba - nie wiem zupełnie jak to wyglada??

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob gru 05, 2009 21:42 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

Nad drugim się zastanawiam, ale nie będzie miał go kto odwieźć do domu w razie, gdyby nie czuł się za dobrze..
    AAA nie mam małych szelek na kotka, czy ktoś kto będzie jutro rano ma może i mógłby je przynieść na 10?

keria

Post » Sob gru 05, 2009 21:44 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

ja też w sumie nie jestem członkiem fundacji.... :?

keria

Post » Sob gru 05, 2009 21:50 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

szelki zostawiła pewnie Tweety w sklepie. może weż malego, zeby się nie stresować jak rudy będzie marudził. jeden kociak wystarczy!

już wiem ile, ale napisze szefowa.
    Kosma jestes moim Guru!!!!! Nie wiem jak to robisz, ale zawsze jesteś the best! Skarb dla Fundacji!
    Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
    co i los zwierząt; (...)
    jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
    i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob gru 05, 2009 22:28 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

Akima pisze:szelki zostawiła pewnie Tweety w sklepie. może weż malego, zeby się nie stresować jak rudy będzie marudził. jeden kociak wystarczy!

już wiem ile, ale napisze szefowa.
    Kosma jestes moim Guru!!!!! Nie wiem jak to robisz, ale zawsze jesteś the best! Skarb dla Fundacji!

potwierdzam, w tej dziedzinie Kosma wymiata ale ... ale ... Akima z Lutrą przegrały tylko o "krótki pysk", także team stanowicie nie do zdarcia :1luvu: :ok: :ok: :ok:
    Ogłaszam oficjalnie:
    Kosma 822,94 zł (ja tam raczej byłam jako bajarz na Sabałowych bajaniach, opowiadałam o kotach fundacyjnych, o Miko, mam nadzieję, że parę osób zrozumiało co oznacza niezabezpieczone okno lub balkon, nosiłam Re na rękach i tworzyłam ulotki z 1%, bo nam brakło, także nie dopisuję się do sukcesu Kosmy)
    Lutra z Akimą 741,14 zł

ogromne podziękowania za dzisiejszy dzień, także tym, którzy pojawili się niezapowiedziani do pomocy. Było REWELACYJNIE!
    Ostatnio edytowano Sob gru 05, 2009 22:37 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob gru 05, 2009 22:32 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

no to się już melduję, przyjechałam, szybki prysznic, kolacji nie było, no to przygotowałam sobie kanapeczkę i na miau :)

Dziewczyny kwestujące jutro proszone są o " rytmiczne pokrzykiwanie i potrząsanie puszką" Należy też personalnie do ludzi, że ten czy tamten na pewno pare groszy w kieszeni znajdzie :mrgreen:

Re na koniec zwinął się w kłebuszek i lezał tak na klatce a ludzie wypytywali" czy to żywe" ?? :)

Ludzi było niesamowicie dużo, nawet rozmawiać z nimi nie było jak...

eh, otwieram sobie piffko :piwa:
    Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob gru 05, 2009 22:34 Re: K-ów, Natalko! Dlaczego???!!!! ;((

Keria, Milu, zrobię Wam identyfikatory, gdybyście miały zdjęcia, takie legitymacyjne.
    będzie też Katgral, do 14-stej, Miuti i Sol od 14- stej do 17-stej a potem kuzynka Sol i jej koleżanka.
    Rano za modela będzie służył Do, potrzebny jest kociak od 14-stej. Bez kota nie ma szans na taki sukces

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]