Luspa pisze:Wy Kobitki w ogóle nie na czasie. Toż to artystyczny futerkowy nieład! To jest moda, Moje Drogie, moda, a nie niechlujstwo
ha ha no właśnie toż niektórzy fortuny wydają na te żele i pasty do stawianie włosków... a kota ślicznotka...
Luspa pisze:Wy Kobitki w ogóle nie na czasie. Toż to artystyczny futerkowy nieład! To jest moda, Moje Drogie, moda, a nie niechlujstwo
Kocia Lady pisze:Luspa pisze:Wy Kobitki w ogóle nie na czasie. Toż to artystyczny futerkowy nieład! To jest moda, Moje Drogie, moda, a nie niechlujstwo
ha ha no właśnie toż niektórzy fortuny wydają na te żele i pasty do stawianie włosków... a kota ślicznotka...
Basica pisze:może prędzej znajdzie się chetny jAK pomimo panującej mody nadasz jej wygląd czyściutkiego kota?
Luspa pisze:Basica pisze:może prędzej znajdzie się chetny jAK pomimo panującej mody nadasz jej wygląd czyściutkiego kota?
Bardzo śmieszne Basiczko![]()
Basica pisze:Luspa pisze:Basica pisze:może prędzej znajdzie się chetny jAK pomimo panującej mody nadasz jej wygląd czyściutkiego kota?
Bardzo śmieszne Basiczko![]()
kiedy ja wcale nie żartowałam
Basica pisze:jest po prostu prześliczna....a ten wyraz pyszczkabezcenny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 155 gości