Szylkretki są piękne-70.Kończymy. 4 dni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 05, 2009 19:23 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

kalair pisze:
Mruczka78 pisze:
kalair pisze:Cześć Mruczko popołudniowo! :D

Cześć Cześć Cześć :lol: :lol: :lol:
A jaki kolorek farbuśki miałaś kupić???
Ja składam na balejaż robiony u fryzjera :mrgreen:

Ten co zazwyczaj-fiolet, albo śliwka.. :kotek: Chcesz balejaż robić? Jejku, a do fryzjera nie lubię chodzić co najmniej jak do lekarza.. :oops: Chyba tylko ja tak mam. :mrgreen:

a ja uwielbiam - zebym wlosów nie zalowala to bym sie co tydzien farbowała :ryk: tydzień temu byłam....juz wietrzę odrosty :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob gru 05, 2009 19:25 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

Mruczka78 pisze:
kalair pisze:Ten co zazwyczaj-fiolet, albo śliwka.. :kotek: Chcesz balejaż robić? Jejku, a do fryzjera nie lubię chodzić co najmniej jak do lekarza.. :oops: Chyba tylko ja tak mam. :mrgreen:

Wiesz ja do fryzjera też nie lubiałam chodzić :roll:
Ale po latach poszukiwań znalazłam fryzjerkę ,która czyta w moich myślach i świetnie strzyże
Po wyjściu od niej czuję się świetnie 8) niczym gwiazda filmowa :mrgreen:
A czas ok. 3 godzin jaki spędzam w tym lokalu to dla mnie prawdziwy relaks i odrobina luksusu raz na jakiś czas :wink: :wink: :wink:
Śliwka fajna ja to w odcieniach brązu czuję się najlepiej 8)

A, jak masz taką fryzjerkę, która odgaduje Twoje życzenia, i idealnie dopasowuje fryzurkę.. Jeszcze na taką nie trafiłam. Ale generalnie zabiegio fryzjerskie, łoj..
A zawsze miałaś takie kolorki-odcienie brązu?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob gru 05, 2009 19:26 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

dune pisze:
kalair pisze:
Mruczka78 pisze:Cześć Cześć Cześć :lol: :lol: :lol:
A jaki kolorek farbuśki miałaś kupić???
Ja składam na balejaż robiony u fryzjera :mrgreen:

Ten co zazwyczaj-fiolet, albo śliwka.. :kotek: Chcesz balejaż robić? Jejku, a do fryzjera nie lubię chodzić co najmniej jak do lekarza.. :oops: Chyba tylko ja tak mam. :mrgreen:

a ja uwielbiam - zebym wlosów nie zalowala to bym sie co tydzien farbowała :ryk: tydzień temu byłam....juz wietrzę odrosty :ryk: :ryk:

LUBISZ?! 8O No, mowiłam, że ja jakaś nienormalna, czyco.. :ryk: :ryk: Tydzień! Dune, ja teraz z 3 nie farbowałam, i ....straszne! 8O :twisted:
Fryzjerzy powinni padać na mój widok jak muchy, albo z a mną ganiać. :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 05, 2009 19:37 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

Dla miłośników Iriski- :kotek:
Myję się...
Obrazek
..a potem wypoczywam. Ciężka praca.. :kotek:
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob gru 05, 2009 19:38 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 05, 2009 19:37 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

kalair pisze:LUBISZ?! 8O No, mowiłam, że ja jakaś nienormalna, czyco.. :ryk: :ryk: Tydzień! Dune, ja teraz z 3 nie farbowałam, i ....straszne! 8O :twisted:
Fryzjerzy powinni padać na mój widok jak muchy, albo z a mną ganiać. :ryk: :ryk:

No lubie, siedze se jak panisko, gazetki czytam, kawusie zlopie, nikt nic ode mnie nie chce (netu troche brak...) a po wyjsciu czuje sie jak Mruczka :ryk: znaczy nie jak mruczka tylko jak |Mruczka ze jak gwiazda filmowa :ryk:
Pewnie ze po tygodniu nie pójde bo bym obłysiała :( i tak chodze co 2 mies bo czasu nie mam, a odrosty mam takie ze tylko w czapce latac :( a nie moge.
Obrazek

dune

Post » Sob gru 05, 2009 19:39 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

dune pisze:
kalair pisze:LUBISZ?! 8O No, mowiłam, że ja jakaś nienormalna, czyco.. :ryk: :ryk: Tydzień! Dune, ja teraz z 3 nie farbowałam, i ....straszne! 8O :twisted:

No lubie, siedze se jak panisko, gazetki czytam, kawusie zlopie, nikt nic ode mnie nie chce (netu troche brak...) a po wyjsciu czuje sie jak Mruczka :ryk: znaczy nie jak mruczka tylko jak |Mruczka ze jak gwiazda filmowa :ryk:
Pewnie ze po tygodniu nie pójde bo bym obłysiała :( i tak chodze co 2 mies bo czasu nie mam, a odrosty mam takie ze tylko w czapce latac :( a nie moge.

Zrozumialam! :ryk: :ryk:
W czapce nie możesz? A czemu? Ja nie znoszę czapek-to ostateczność.. :mrgreen: A uużywam niestety farb, nie szamponów koloryzujących.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 05, 2009 19:41 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

Jejku, wiecie, jak tak sie siedzi, to się głodnieje.. :roll: :oops:
Chyba sobie zrobię placki z jablkami. Coś jak racuszki.. :kotek:
Kto ma ochotę? 8)
Ostatnio edytowano Sob gru 05, 2009 19:51 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 05, 2009 19:43 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

kalair pisze:Dla miłośników Iriski- :kotek:
Myję się...
Obrazek
Obrazek

Jakie kolorki :1luvu:
Prześliczny kot!

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Sob gru 05, 2009 19:46 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

kalair pisze:
dune pisze:No lubie, siedze se jak panisko, gazetki czytam, kawusie zlopie, nikt nic ode mnie nie chce (netu troche brak...) a po wyjsciu czuje sie jak Mruczka :ryk: znaczy nie jak mruczka tylko jak |Mruczka ze jak gwiazda filmowa :ryk:

W czapce nie możesz? A czemu? Ja nie znoszę czapek-to ostateczność.. :mrgreen: A uużywam niestety farb, nie szamponów koloryzujących.

No własnie temu nie moge w czapce ze mnie uwiera, gryzie, cisnie, dusi, swędzi i co tam jeszcze - do -15 obywam sie bez.
Ja tez farby :( własciwie rozjasniacza - jeszcze gorzej :( od pon po raz kolejny obiecałam soebie łykać skrzyp :(

Ja poprosze kartoflane, skoro pytasz :ryk:
Obrazek

dune

Post » Sob gru 05, 2009 19:48 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

Ronnie pisze:
Myję się...
Obrazek
Obrazek

Jakie kolorki :1luvu:
Prześliczny kot!

Ojej.. :oops: :oops: Dziękuję Ciociu Ronnie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 05, 2009 19:50 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

dune pisze:
kalair pisze:
dune pisze:No lubie, siedze se jak panisko, gazetki czytam, kawusie zlopie, nikt nic ode mnie nie chce (netu troche brak...) a po wyjsciu czuje sie jak Mruczka :ryk: znaczy nie jak mruczka tylko jak |Mruczka ze jak gwiazda filmowa :ryk:

No własnie temu nie moge w czapce ze mnie uwiera, gryzie, cisnie, dusi, swędzi i co tam jeszcze - do -15 obywam sie bez.
Ja tez farby :( własciwie rozjasniacza - jeszcze gorzej :( od pon po raz kolejny obiecałam soebie łykać skrzyp :(

Ja poprosze kartoflane, skoro pytasz :ryk:

Jakie znowu kaftoflane ,no! 8O :mrgreen: Dyć mówię-z jablkami! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: Takie bez drożdży, ale dobre. :mrgreen:
O, to to! Mam z czapkami tak samo! :|
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 05, 2009 20:06 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

Hej Ronnie! Śliczne! A dzisiaj kupiłam KOT-a. Jest sloneczko z bucikiem. WOW! I to pierwsze miejsce! Gratulacje! :D :D

Dziękuję!!
A znalazłaś już maila i wysłałaś muzyczną Irisię? Bo śliczna jest i w 100% zgadzam się z tym, że na publikację zasługuje! :1luvu:

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Sob gru 05, 2009 20:07 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

Bry wieczór, ja za Wami nie nadążam :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob gru 05, 2009 20:15 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

kalair pisze:Jakie znowu kaftoflane ,no! 8O :mrgreen: Dyć mówię-z jablkami! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: Takie bez drożdży, ale dobre. :mrgreen:
O, to to! Mam z czapkami tak samo! :|

No jakie kartoflane...z ziemniaków :ryk: innych nie tknę :ryk:
z jablkami to ja zawsze bez drozdzy, na kefirku :)
Obrazek

dune

Post » Sob gru 05, 2009 20:17 Re: Szylkretki są piękne-70. Wreszcie!:) Filmik-str.11

Myję się...
Obrazek
Obrazek
Iris myjaca sie boskaaaaaaaaaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

[poprzednia][następna]