Całą noc nie spałam,a dzisiaj w pracy od 6:00 do 15:00 byłam,jak ja to wytrzymałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Ja właśnie trzeciego szatana wypiłam,ale z chęcią poszłabym spać![]()
Całą noc nie spałam,a dzisiaj w pracy od 6:00 do 15:00 byłam,jak ja to wytrzymałam
kotka doroty pisze:Ja właśnie trzeciego szatana wypiłam,ale z chęcią poszłabym spać![]()
kotka doroty pisze:Do księżyca wyłam,nie słyszałaś![]()
W dzień się wyspałam ,to póżniej całą noc czuwałam![]()
I to wszystko przez Was,bo jak miałam spać to się wydzierałyście jak przekupy na targu,a jak trzeba mnie było obudzić wcześniej,to siedziałyście cichutko jak myszki pod miotłą![]()
Eeeech Wy...
trawa11 pisze:kotka doroty pisze:Do księżyca wyłam,nie słyszałaś![]()
W dzień się wyspałam ,to póżniej całą noc czuwałam![]()
I to wszystko przez Was,bo jak miałam spać to się wydzierałyście jak przekupy na targu,a jak trzeba mnie było obudzić wcześniej,to siedziałyście cichutko jak myszki pod miotłą![]()
Eeeech Wy...
ja też nie spałam![]()
ciezko pracowałam![]()
no
kotka doroty pisze:obwies[/zczam wszem i wobec że,Miałka jest małpa złośliwa!!
Nasikała mi na szlafrok,idę potfora udusić i przez balkon z czwartego piętra bez spadochronu spuścić![]()
Precz z lejącymi kotami!!!!size]
[size=150]Jak ja nie nawidzę kotów!Szczególnie [color=#800000]Poznańskich Pingwinów Pospolitych herbu dereter czterołapny!!!![/color]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 387 gości