Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rybcie pisze:Po cichu Wam powiem, chociaż pewnie się nie uda, bo wątek na bieżąco podczytuje, że TŻ już się w małej zakochał
.
dune pisze:rybcie pisze:Po cichu Wam powiem, chociaż pewnie się nie uda, bo wątek na bieżąco podczytuje, że TŻ już się w małej zakochał
.
I bedzie wieczny tymczasik![]()
rybcie pisze:dune pisze:I bedzie wieczny tymczasik![]()
nie, muszę być dzielna. 3 kotki na stałe to dla nas za duże obciążenie finansowe. Zdrowe, wiadomo, 2 czy 3 - różnica nieduża, ale odpukać coś się przyplącze...
Dune, a te hortensje, to z lata jeszcze, prawda? Piękne.
rybcie pisze:Krzyśku, a jak na tych kolanach się rozanieliła, tylko ona czarna, w łazience ciemno - ciężko o porządną fotkę
.
Jak tylko skończymy tę nieszczęsną kwarantannę - obiecuję nadrobić zaległości.
dune pisze:Krzysiu, Rybciu
czy nie macie problemów z banerkami w podpisie?
wszystkie zsumowane grafiki nie powinny byc dluzsze niz 500 i wyzsze niz 200 pikseli.....mod nie pisł do was, bo mnie nęka![]()
![]()
![]()
rybcie pisze:dune pisze:Krzysiu, Rybciu
czy nie macie problemów z banerkami w podpisie?
wszystkie zsumowane grafiki nie powinny byc dluzsze niz 500 i wyzsze niz 200 pikseli.....mod nie pisł do was, bo mnie nęka![]()
![]()
![]()
mnie już kiedyś przyłapał![]()
. Dlatego teraz się ograniczam i robię małe/ krótkie, tak by móc ich wstawić kilka. Ale na forum jest tyle potrzebujących, banerków mimo, że spore, żal nie dopiąć. Fakt, że nadal przekraczają dozwolone wymiary
, ale staram się nie przekraczać rażąco
. Link do kalendarza mam króciutko, wkrótce będę odpinać.
Krzyśku, jeżeli je rozdzielisz tylko spacją, albo enterem ale po dwóch - będą zajmowały mniej miejsca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Talka i 32 gości