Leczenie nie jest błyskawiczne,trzeba uzbroić sie w cierpliwość,ale krem znacznie je przyspiesza!
Moderator: Estraven
kropkaXL pisze:BedicortG to krem,ale oprócz tego,założyłam Ptysiowi koszulkę,która przyczepiłam do obróżki.Możesz sama zrobic taki kaftanik-wystarczy poświęcić rekaw bluzki z dzianiny,mankiet to golfik,robisz w nim dwa nacięcia,przeciągasz obrózkę,wycinasz otwory na łapki przednie i zakładasz kici,obróżka musi byc dość ciasno zapięta,żeby kicia jej nie ściągała i nie wyłaziła z kaftanika.Przepraszam,że zapomniałam Ci o tym wczesniej napisać
Tylko jest jeden problem-krem jest na recepte,ale wet chyba Ci wypisze?
No i u Ptysia ranki były na karku,a nie na główce!
asijek pisze:kropkaXL pisze:BedicortG to krem,ale oprócz tego,założyłam Ptysiowi koszulkę,która przyczepiłam do obróżki.Możesz sama zrobic taki kaftanik-wystarczy poświęcić rekaw bluzki z dzianiny,mankiet to golfik,robisz w nim dwa nacięcia,przeciągasz obrózkę,wycinasz otwory na łapki przednie i zakładasz kici,obróżka musi byc dość ciasno zapięta,żeby kicia jej nie ściągała i nie wyłaziła z kaftanika.Przepraszam,że zapomniałam Ci o tym wczesniej napisać
Tylko jest jeden problem-krem jest na recepte,ale wet chyba Ci wypisze?
No i u Ptysia ranki były na karku,a nie na główce!
No właśnie nie wypisze ,bo tutaj takiego leku nie ma , po prostu go nie zna![]()
Zobaczę co powie mi jutro wetka ,co z tym badaniem dzisiejszym, bo na obecna chwile to już nawet ona nie ma pewności ,czy to alergia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości