W jakiej kategorii?Duża von Focha pisze:Shira, ale będąc na ostatniej wystawie w Poznaniu ku mojemu zdumieniu przekonałam się, że koty nierasowe też są wystawiane i oceniane![]()
Przyjedź w przyszłym roku z Rudim, koniecznie!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
W jakiej kategorii?Duża von Focha pisze:Shira, ale będąc na ostatniej wystawie w Poznaniu ku mojemu zdumieniu przekonałam się, że koty nierasowe też są wystawiane i oceniane![]()
Przyjedź w przyszłym roku z Rudim, koniecznie!!!
shira3 pisze:W jakiej kategorii?Duża von Focha pisze:Shira, ale będąc na ostatniej wystawie w Poznaniu ku mojemu zdumieniu przekonałam się, że koty nierasowe też są wystawiane i oceniane![]()
Przyjedź w przyszłym roku z Rudim, koniecznie!!!![]()
pomponmama pisze:A co do wzrostu, to Shira nie jest monstrum - ja jestem ... 170cm...
shira3 pisze:
Co on w dzieciństwie jadł to nie wiem. Je chrupek tyle ile ustawa przewiduje i to nienerwowo, przez cały dzionekDostaje Royala dla kastratów o obniżonej kaloryczności.
Od niedawna zaczyna jadać też surowe mięsko, ale też nie jakieś powalające ilości, ot, podskubuje po trochę
![]()
Czasem myslę, że powinny być wystawy dla kotów nierasowychTeż są śliczne
Rozkoszny Rysio i dostojna Klusencja
Daje radę...Tyzma pisze:taa ale jak to trwa powyżej poł godziny no godziny to trochę mnie kręgosłup boli - nawet bardzopodziwiam TZ twojego
zapomniałam dodać, ze Rudiś
shira3 pisze:Daje radę...Tyzma pisze:taa ale jak to trwa powyżej poł godziny no godziny to trochę mnie kręgosłup boli - nawet bardzopodziwiam TZ twojego
zapomniałam dodać, ze RudiśDuży facet jest
Mnie też kręgosłup wysiada ale...Rudi się tak nie garnie do mnie więc jak mi się to z łaski czasem trafi leżę pokornie tak długo jak Rudi chce