shira3 pisze:Na twoim miejscu bym spróbowałakalair pisze: No, nazwa mogłaby być. A zdjęcie pewnie określonej wielkości, to zrozumiałe. Ale poddałaś mi myśl, czemu nie?
W sumie co mi szkodzi!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Na twoim miejscu bym spróbowałakalair pisze: No, nazwa mogłaby być. A zdjęcie pewnie określonej wielkości, to zrozumiałe. Ale poddałaś mi myśl, czemu nie?
Tokalair pisze:shira3 pisze:Na twoim miejscu bym spróbowałakalair pisze: No, nazwa mogłaby być. A zdjęcie pewnie określonej wielkości, to zrozumiałe. Ale poddałaś mi myśl, czemu nie?
W sumie co mi szkodzi!Akurat kupiłam KOT-a. Poszukam maila.
kalair pisze:Sihaja pisze:Idę umyć okno w kuchni, bo mi jakiś latający paskud zabrudził....
![]()
Zabij!
shira3 pisze:Tokalair pisze:shira3 pisze: Na twoim miejscu bym spróbowała
W sumie co mi szkodzi!Akurat kupiłam KOT-a. Poszukam maila.
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Idę umyć okno w kuchni, bo mi jakiś latający paskud zabrudził....
![]()
Zabij!
Szkoda ptaszków. Ale mogłyby po sobie sprzątać...
kalair pisze:bubor pisze:Kropusię przyłapalem przy miseczce dzięki czemu podałem jej leki , to było cztery godziny temu - puźniej zapadła sie pod ziemię , Dorcia niedawno sie pokazała ale teraz chyba gdzieś śpi .
A gdzie się Kropunia lubi chować? Wiesz, aż się wierzyć nie chce, że tak to odbiera..Buborku, a Ty jej podajesz tabletki jakieś?
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Kropusię przyłapalem przy miseczce dzięki czemu podałem jej leki , to było cztery godziny temu - puźniej zapadła sie pod ziemię , Dorcia niedawno sie pokazała ale teraz chyba gdzieś śpi .
A gdzie się Kropunia lubi chować? Wiesz, aż się wierzyć nie chce, że tak to odbiera..Buborku, a Ty jej podajesz tabletki jakieś?
Za narożnikiem , za wersalkami , w wersalkach , w szafach , Kropusia powinna dostawać dwie tabletki rano i dwie po południu , dodatkowo przychodzi jeszcze smarowanie ranek maścią bądź innym specyfikiem .
Sihaja pisze:Okno umyte.
Idę zaraz do miasta - prezenciki już kupione, ale teraz jeszcze opakowań brak
Zdrówka życzę wszystkim koteczkom
kalair pisze:Dla tych co nie widzieli-muzyczna Irisia.![]()
annette88 pisze:nie pamietam, czy dzisiaj bylam w jakimkolwiek wątkutak mnie Chirurdzy wciągają
dzien dobry
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 24 gości