Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannami przedpołudniową jeszcze porą .
Hej Buborku zdecydowanie przedpołudniową porą!
shira3 pisze:Powinnaś to zdjęcie wysłać do "Kota". Zasługuje na publikację
Jak najpoważniej. Jest zabawne, z pomysłem no i dobre jakościowokalair pisze:shira3 pisze:Powinnaś to zdjęcie wysłać do "Kota". Zasługuje na publikację
To ze sluchawkami?![]()
Poważnie mówisz?
![]()
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannami przedpołudniową jeszcze porą .
Hej Buborku zdecydowanie przedpołudniową porą!
Co porabiają śliczne panny ?
shira3 pisze:Jak najpoważniej. Jest zabawne, z pomysłem no i dobre jakościowokalair pisze:shira3 pisze:Powinnaś to zdjęcie wysłać do "Kota". Zasługuje na publikację
To ze sluchawkami?![]()
Poważnie mówisz?
![]()
Oni tam mają na pewno wytyczne le tych tam pixeli musi być, się nie znamkalair pisze:shira3 pisze:Jak najpoważniej. Jest zabawne, z pomysłem no i dobre jakościowokalair pisze: To ze sluchawkami?![]()
Poważnie mówisz?
![]()
No właśnie co do dobre jakościowo mam wątpliwości.. Irisia strasznie lubiala tak leżeć! A jak byś je podpisała?
Sihaja pisze:Dziękuję bardzoMorfeuszka oczka znowu nie w formie i na zdjęciach niestety to widać
Dlatego takie zdjęcie troszkę boczkiem
Kotki wycałowane, Morfeuszek nawet brzusio do wygłaskania wystawił
Irysia muzyczna - pięęękna
bubor pisze:Kropusię przyłapalem przy miseczce dzięki czemu podałem jej leki , to było cztery godziny temu - puźniej zapadła sie pod ziemię , Dorcia niedawno sie pokazała ale teraz chyba gdzieś śpi .
shira3 pisze:Oni tam mają na pewno wytyczne le tych tam pixeli musi być, się nie znamkalair pisze:shira3 pisze:Jak najpoważniej. Jest zabawne, z pomysłem no i dobre jakościowo
No właśnie co do dobre jakościowo mam wątpliwości.. Irisia strasznie lubiala tak leżeć! A jak byś je podpisała?Podpis mógłby być co jest -Muzyczna Irisia
Na twoim miejscu bym spróbowałakalair pisze: No, nazwa mogłaby być. A zdjęcie pewnie określonej wielkości, to zrozumiałe. Ale poddałaś mi myśl, czemu nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 31 gości