ALERGIA Gd.Pimpuś i Psotka NIE MOGA zostac w DS pomocy! str

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2009 21:49 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

No pewnie, że nigdzie nie będą tak kochane. Tylko u Ciebie ;)

Moje cukieraski kosmate, mięciutkie :(
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt lis 27, 2009 14:36 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Obrazek
Obrazek

Pirat próbuje zapalic światło , nawet mu sie udało :wink:

Oleńko czekamy na Twoją wizytę i osobiste całuski dla skarbeniek :D

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pt lis 27, 2009 14:44 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Łobuzy okropniaste :ryk:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pt lis 27, 2009 16:08 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Najcudowniejsze kociaki pod słońcem , uwiebiam jak rozrabiaja:twisted:

gisha

Post » Sob lis 28, 2009 22:38 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

ooooo elektrycy z Gdańska ;)

ale dużo ładniejsi zdecydowanie :1luvu:

Już bym Was odwiedziła... ale z kim Melanię zostawię? :(
Obrazek

Afatima

Post » Nie lis 29, 2009 14:35 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

O matuchno!!!! Krówki bicolorki i na elektryce się znają i miziaste i przytulaste!!!! Skąd się takie cuda biorą!!!! Tacy to i żarówkę wymienią, a jak sieć padnie, to będą "rozjaśniać" ciemności! No marzenia, a nie koty!!!
Kiedyś dostałam w prezencie wiersz od Caty, więc teraz go wykorzystam

Wzięła Gisha cztery krówki,
słodkie patrzą na nas główki
(...)
Śliczne, słodkie, czarno-białe
jak maskotki krówki małe.
Nazbierała kotków Gisha
za to ma u wszystkich plusik
dzielnie jej dopomagajmy,
dobrych domków poszukajmy !!!

No cosik się po zmianach nie rymuje, ale duch pozostał :D
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Nie lis 29, 2009 19:36 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Fajny wierszyk , nawet po modyfikacji , dzięki Blusiku:D :D :D

gisha

Post » Wto gru 01, 2009 18:44 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Kociaki jedzą, rozrabiają,miziaja się, śpią ze mną radują moją duszę swoim widokiem i harcami :D

Serce mowi mi zeby ich nie wydawac a rozsądek i sytuacja,w ktorej jestem zupełnie co innego.
W sobotę Agnieszka Marczak podala moje namiary fajnemu domkowi, ale pomyślalam , ze u niej tyle tymczasów i lepiej zeby jej kociaki poszly najpierw i moze minęła super okazja, ale mam tak straszny lęk po ich powrocie z W-wy , ze nie potrafię teraz pewnie ocenić potencjalnego domku :(

Gdzie jest domek, w ktorym byłyby tak szcześliwe jak u mnie , ale tez gdzie miałyby zapewnioną opiekę na dlugie lata?????????????????

gisha

Post » Śro gru 02, 2009 16:52 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Wspaniałe kocurki szukają najwspanialszego domku na swiecie!!!!!!

gisha

Post » Śro gru 02, 2009 20:14 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Mają już przecież wspaniały domek :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Czw gru 03, 2009 20:11 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Agusiu, gdybym miala 10 lat mniej i inną sytuację, wiesz przeciez ze powinnam im znalezć domek............... :(

Bylam dziś odwiedzić rodzeństwo kocurkow Pimpusia i Psotkę.
Są tak samo miziaste i "socjalne".Wyczyścilam uszka, zapodałam advocata .
Wyglądają ślicznie ,grzybka ani sladu , szkoda ze nie wzielam aparatu.
Martwi mnie tylko ze Kasia karmi kolorową karmą(chyba kitekat) bo nie ma kasy na lepszą :( Kocha je bardzo i jest szczesliwa ze są u nich.
Zaniosłam im Hillsa i puszeczkę animondy,którą się zajadaly.
Chyba będę musiala kupić jeszcze , bo zal mi, ze w okresie wzrostu zywią się taką karmą .

gisha

Post » Sob gru 05, 2009 10:25 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Byla maciupcia nadzieja na domek , ale się rozwiała :(

Kociaki rosną , Pierrot, zarłok wazy juz 2,9 a Pirat 2,6 .One przez 10 dni przytyly po 30 dkg . Co bedzie za rok??????
Czy powinnam ograniczac jedzenie :wink:

gisha

Post » Sob gru 05, 2009 10:36 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Będziesz miała dwa aligatorki :mrgreen:

Wytarmoś ode mnie chłopaków, po uszkach, łapkach i brzuszkach. I Wycałuj te najpiękniejsze i najsłodsze pyszczki.
A domek to nie był domek.... i tyle. Agnieszka dobrze mówi... one juz mają najspanialszy domek na świecie. Gdzie mogą zająć się elektryką, szyciem, pruciem, porządkami...
Obrazek

Afatima

Post » Sob gru 05, 2009 11:18 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Dzięki Oleńko, dołączę tez pieszczoty Twoje do moich , mają ich multum.ale ciagle im mało :D
Dobrze że mają siebie , wlaśnie teraz, po porządkach, wyżywają sie na sobie :lol: Ale dobrze im to robi, bo w zabawie ze mną są delikatne , nie używają pazurkow , nie gryzą za mocno , są najwspanialsze na świecie , ale przez nie nie bylam wczoraj u mojej mamy na urodzinach 81 i imieninach :(
święta tez zapowiadają się samotne w Gdańsku z kociakami :(

gisha

Post » Nie gru 06, 2009 15:18 Re: Gd.Pimpuś i Psotka w DS, Pirat iPierrot szukają

Tyle przerazajacych wiadomosci na miau o tragediach kocich po odejsciu opiekuna. :cry:
Caly czas mam przed oczami wizje, co będzie z kocurkami gdy mnie zabraknie, dlatego, jako przewidująca i odpowiedzialna opiekunka musze znalezc im dom u kogoś mlodszego lub z zapleczem w postaci kociolubnej rodziny .
Tylko gdzie jest taki domek??????????

gisha

[poprzednia][następna]