Dobra, inwentaryzacja u mnie trwa na całego.... Dla kotów dołączam również parę poduszek i talerze Piszcie, co byście chciały dla kotów, co jest jeszcze potrzebne, to pewnie to ode mnie dostaniecie Może deski jakieś? Hmm..?
Ja się dorzucę z 30 zł przez ten bazarek: viewtopic.php?f=20&t=104405 Czekam tylko na potwierdzenie od Doroty. Czy jak prześlę kaskę naszej Dorocie (mam do niej konto) to będzie dobrze?
Ja w tym miesiącu nigdzie się nie wyrwę :/ Na zmianę w weekendy uczelnia/święta - oszaleć idzie. W tygodniu dziubię dwie strony, niech już będzie po Świetach...
fotorelację zda e-dita i Kasia jak oczywiście odzyskają władzę w rękach
ja tylko napiszę że wykopaliśmy ponad 100 słupków, jedna strona terenu jest już zagrodzona siateczką, stoi też bardzo przyzwoita brama. wielkie dzięki dla Tyśka i jej TŻa za zapał i wytrwałość w pracach polowych
i dla wszystkich znajomych, nieznajomych, krewnych Pana Królika też
Zdjecia na pewno beda bo dziewczyny ostro pracowaly z aparatami . Dolki wszystkie pokopane , brama piekna zrobiona i prawie polowa siatki przyczepiona juz .W sumie prawie cala ta najniebezpieczniejsza strona osiatkowana jest . Jutro konczymy ogrodzenia i urzadzamy przynajmniej jedno pomieszczenie dla kotow . Robota lekka nie jest, ale z TAKIMI ludzmi i w tak fajnej atmosferze naprawde przyjemnie jest pracowac . Na szczescie nie padalo ,bylo nawet ognisko i poeczone kielbaski ...mniam ,mniam Kto nie mogl dzisiaj z nami byc naprawde moze zalowac, bo jak juz widzialam to powiekszajace sie ogrodzenie to satysfakcja ogromna A teraz ide sie przebrac ,bo pachne jak kielbaska a niedlugo jade z agiis po Misiokota