Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 04, 2009 13:43 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Jakaś mała zmiana tytułu :wink:
Hmm - "Czarny SZKIELECIK.." :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pt gru 04, 2009 13:52 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

mamucik pisze:Jakaś mała zmiana tytułu :wink:
Hmm - "Czarny SZKIELECIK.." :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Gibutkowa nie uprzedziła, że Czarny Szkielecik to owszem Cały czas pamiętam Czarulkę i jej stan jak przyjechała Tylko z WIEEEELKIIIIM żołądkiem :wink: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Teraz prędzej Czarny Ktoś Na Chudych Łapkach Z Wielkim Żołądkiem albo Czarna Dziura :wink: :lol: :lol:

Mam wolne, siedzę a Czarka krązy i namawia, zebym dała jej jeść
Ostatnio edytowano Pt gru 04, 2009 14:10 przez Dulencja, łącznie edytowano 1 raz

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pt gru 04, 2009 14:02 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Pamiętam, co poczułam, kiedy przeczytałam pierwszy post Gibutka... Cholerny schron

A co do Czarnej Dziury,
vel Czarnego Szkielecika,
vel Chcę Zamieszkać W Lodówce - Pełnej :!: :!:
vel Czemu Mnie Nie Kochasz, Już Godzinę Nic Nie Miałam W Pysiu :evil:
to Dulencjo, wyjątkowe koty trafiają tylko do wyjątkowych ludzi :ok:
Trzeba było się gorzej sprawować :wink: :D
A tak to masz Czarną DZiurę - Kosmiczną Zagadkę na wyciągnięcie ręki ( z miseczką oczywiście :mrgreen: )
Ostatnio edytowano Pt gru 04, 2009 14:03 przez mamucik, łącznie edytowano 1 raz
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

mamucik

Post » Pt gru 04, 2009 14:03 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

mamucik pisze:Pamiętam, co poczułam, kiedy przeczytałam pierwszy post Gibutka... Cholerny schron

A co do Czarnej Dziury,
vel Czarnego Szkielecika,
vel Chcę Zamieszkać W Lodówce - Pełnej :!: :!:
vel Czemu Mnie Nie Kochasz, Już Godzinę Nic Nie Miałam W Pysiu :evil:
to Dulencjo, wyjątkowe koty trafiają tylko do wyjątkowych ludzi :ok:
Trzeba było się gorzej sprawować :wink: :D

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 04, 2009 14:22 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

UUps, znaczy się moja wina :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Rok temu odeszła Maniutka, kot, który po śmierci właścicielki został zamkniety sam w mieszkaniu. Przez ok. 1,5 roku raz w tygodniu ktoś niby karmił Kotę, od czasu do czasu urządzał mega imprezy... Kiedy wnuczek dorósł i rozpoczął się remont mieszkania, Maniusia miała zostać uśpiona, albo iść do schronu. Zainteresowały się sąsiadki-kociary, i przez KS trafiła do mnie. Do końca nie udało się wydobyć 100 % kota ( do końca wylizywała sobie na tle nerwowym, futerko), zbyt dużo przeszła. Od tego czasu rozpieszczam na maxa. Ona właśnie miała syndrom głodzonego kota. U Czarki to nie to.

Dulencja

Post » Pt gru 04, 2009 14:40 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Dulencja pisze:
Rok temu odeszła Maniutka, kot, który po śmierci właścicielki został zamkniety sam w mieszkaniu. Przez ok. 1,5 roku raz w tygodniu ktoś niby karmił Kotę, od czasu do czasu urządzał mega imprezy... Kiedy wnuczek dorósł i rozpoczął się remont mieszkania, Maniusia miała zostać uśpiona, albo iść do schronu. Zainteresowały się sąsiadki-kociary, i przez KS trafiła do mnie. Do końca nie udało się wydobyć 100 % kota ( do końca wylizywała sobie na tle nerwowym, futerko), zbyt dużo przeszła. Od tego czasu rozpieszczam na maxa. Ona właśnie miała syndrom głodzonego kota. U Czarki to nie to.

Bożesz Ty mój...

mamucik

Post » Pt gru 04, 2009 14:53 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

mamucik pisze:
Dulencja pisze:

Bożesz Ty mój...

Najważniejsze, że miała dom i nie odeszła sama... Trzymałam za łapkę do końca

I teraz wiem, że ludzie to najgorszy i najbardziej okrutny gatunek... Z małymi wyjątkami..

Dulencja

Post » Pt gru 04, 2009 15:06 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Dulencja pisze:
mamucik pisze:
Dulencja pisze:

Bożesz Ty mój...

Najważniejsze, że miała dom i nie odeszła sama... Trzymałam za łapkę do końca

I teraz wiem, że ludzie to najgorszy i najbardziej okrutny gatunek... Z małymi wyjątkami..

zgadzam się w całej rozciągłości... :evil:
w sumie to dość przykre należeć do gatunku który ciągle uznaje swoją wyższość nad innymi gatunkami..
już wolałabym być Czarną Dziurą 8) .
A historia Maniusi porażająca w swojej jakże prostej acz skutecznej okrutności - dobrze, że chociaż chwilę miała Ciebie :love:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt gru 04, 2009 16:00 Re: Czarny już-nie-szkielecik już bezpieczny w DT!

Ktoś nam zmienił tytuł 8) 8)

Dzienkujemy :wink:

Ale lepsza byłaby Czarna Dziura :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Pt gru 04, 2009 16:09 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Może być tak? :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 04, 2009 16:11 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Rakea pisze:A historia Maniusi porażająca w swojej jakże prostej acz skutecznej okrutności - dobrze, że chociaż chwilę miała Ciebie :love:

Nie taką chwillę, byłyśmy razem 5 lat. A ona nadal nie umiała zaufać , chociaż ja wywlekałam się na lewą stronę, żeby pokazać, że ludzie mogą być dobrzy, kochajający, że może być bezpiecznie.
:cry: Niby spała ze mną w łóżku, niby się bawiła... Niby... Tak naprawdę nigdy do końca się nie odnalazła i nie uwierzyła... Zbyt mocno ją skrzywdzono :evil: :evil:

Teraz śpi spokojnie, a ja ciągle myślę, że nie trzeba znęcać się nad zwierzętami, żeby zgotować im piekło na ziemi :evil: :evil:

Dulencja

Post » Pt gru 04, 2009 16:12 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Gibutkowa pisze:Może być tak? :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:

Dulencja

Post » Pt gru 04, 2009 20:47 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Ło matko .... :ryk: co się tu dzieje w tym wątku .... :ryk:
I po cichutku się przypomnę o zdjęcia... bo Czarnej Dziurze na Chudych Łapkach to już obowiązkowo należy zrobić :mrgreen: póki Duża jeszcze ma aparat... bo to nigdy nie wiadomo co czarna dziura może jeszcze wchłonąć :twisted:

a jak można powiększyć taki tekst naściubolony maczkiem.. :strach: bo nie mogłam przeczytać...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt gru 04, 2009 20:57 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Ja zawsze robie cytuj ....

To o mojej Maniusi :cry: :cry: :cry:

Dulencja

Post » Pt gru 04, 2009 22:44 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DT poluje na słonie ;)

Dziewczyny wyręczmy trochę DT z polowań i zróbmy zrzutę:
przecież każdy z nas miał jakiegoś złego Dużego na swojej kociej drodze.
Oddajmy go Czarnej Dziurze do wchłonięcia.
pochłonie albo przynajmniej skwarki z doopala zrobi :twisted: :twisted: :twisted:

w ten sposób nasza bohaterka uratuje następne kocie istoty!!!! tadam!

re: Maniusi
ech, Dulencja - 5 lat i nic skąd to znam :cry: moja Misioo miała ze 2 mies. jak wyladowała u nas - ma 12 lat i dla innych ludzi nadal pozostaje dzikim kotem i kuli się jak słyszy dzwięk obcasów za oknem :cry:

Dawać nam tu nowe zdjęcia Czarnej Dziury!!!!!!!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

[poprzednia][następna]