I znowu byłam głodna!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Duża poszla do pracy i mnie z jednym chrupkiem zostawiła!![]()
I znowu byłam głodna!
Mruczka78 pisze:kalair pisze:Duża poszla do pracy i mnie z jednym chrupkiem zostawiła!![]()
I znowu byłam głodna!
A to Ty wcinasz takie chrupki![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Mruczka78 pisze:kalair pisze:Duża poszla do pracy i mnie z jednym chrupkiem zostawiła!![]()
I znowu byłam głodna!
![]()
![]()
Ciociu, bawię się, przy okazji zjadam.![]()
Mruczka78 pisze:kalair pisze:Mruczka78 pisze:
![]()
![]()
Ciociu, bawię się, przy okazji zjadam.![]()
Nie wiedziałam ,że kociaki to lubią zjadać![]()
![]()
![]()
Tesia raz powąchała i trzepała wszystkimi łapkami![]()
![]()
kalair pisze:Tak sobie podczytuję temat Czy kociary to [.....]samotne wariatki.., i doprawdy nie wiem, skąd taki stereotyp. Chociaz w sumie np. psów to też dotyczy. Generalnie uważa się, że jak ktoś ma więcej zwierząt, niż dopuszczalna norma [cokolwiek to znaczy], to jakiś zwariowany samotnik musi być..
Ronnie pisze:kalair pisze:Tak sobie podczytuję temat Czy kociary to [.....]samotne wariatki.., i doprawdy nie wiem, skąd taki stereotyp. Chociaz w sumie np. psów to też dotyczy. Generalnie uważa się, że jak ktoś ma więcej zwierząt, niż dopuszczalna norma [cokolwiek to znaczy], to jakiś zwariowany samotnik musi być..
Przykre, zwłaszcza, że to kompletny bezsens. To raczej nie wariatki a osoby o wielkim sercu...
kalair pisze:Duża poszla do pracy i mnie z jednym chrupkiem zostawiła!![]()
I znowu byłam głodna!
annette88 pisze:kalair pisze:Duża poszla do pracy i mnie z jednym chrupkiem zostawiła!![]()
I znowu byłam głodna!
to ten sam, którego Duża rozdeptała ?
kalair pisze:Tyzma pisze:zabiłaś chrupka![]()
Nie!Zdeptałam!
![]()
A co z tymi smokami-zwlokami? Bo mnie zaintrygowałaś!![]()
Tyzma pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:zabiłaś chrupka![]()
Nie!Zdeptałam!
![]()
A co z tymi smokami-zwlokami? Bo mnie zaintrygowałaś!![]()
No ale co ja ci mogę powiedzieć- przecież nie usłyszałam i ciebie zapytałamw niedziele miały być albo będą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, Kankan, Paula05 i 50 gości