O,to miała założone normalne szwy?-u mnie wetki szyją śródskórnie i zakładają szwy rozpuszczalne.Karolinko,jeśli Maszka nie będzie interesowała się szwem,to nie zakładaj kaftana!-Klara i Pynia wcale nie miały kaftanów i nie lizały szwu.Cieszę się,że koteńka w formie-oby tak dalej! Pozdrawiam serdecznie
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Jeśli chodzi o kaftanik, to też uważam, że nie ma co na siłę go zakładać. Najważniejsze żeby Maszka się nie forsowała, bo wtedy powstaje niebezpieczeństwo przepuklinki. Sądząc z Twoich relacji już nic jej nie grozi Wielkie kciuki za piękne zgojenie ranki i prędki powrót Maszy do pełni formy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ranka ładnie się zagoiła, zdjęcie szwów poszło bez większych problemów. Maszunia już szaleje jak by nie miała żadnej operacji, zmieniliśmy jej karmę dla kotek po sterylizacji Royal Canina, oczywiście wciąga go ze smakiem;) A jeśli chodzi o mnie to w pracy ciężko sporo nauki na weekend przyniosłam do domu trochę ustaw żeby się pouczyć, ludzie mili, życzliwi mam nadzieję, że tak będzie zawsze a nie tylko na początku.
Super,że z Maszulka wszystko OK!-nie ma już tej przepukliny,jest zdrowiutka ,a przy jej ruchliwości i z odpowiednia karmą,na pewno będzie dziewczynką o slicznej figurce,jak moje dziewczynki-Klara i Antosia-one też ładnie trzymaja linie. A w pracy na poczatku zawsze jest troszkę trudno,ale powolutku wciąbniesz sie,oby tylko ludzie nadal byli mili i nie zmieniali stosunku do Ciebie,zresztą z Twoim urokiem osobistym-to chyba nie będzie trudne! -powodzenia Karolinko!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
U nas wszystko dobrze, Maszunia jest już dużą piękną kotką. Po sterylizacji jest troszkę spokojniejsza, chociaż ciągle zdarza jej się szaleć. Teraz jak oboje pracujemy to mała cały dzień siedzi sama, więc po powrocie z pracy nie daje nam spokoju, jak usiądzie mi na kolanach o 17 to schodzi o 22 i tylko pcha głowę pod rękę żeby ją głaskać.
Piękna panienka z Maszki wyrosła. Świetne fotki. Pozdrawiamy
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier