Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 03, 2009 17:10 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

[*] Tenorku... :(
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Czw gru 03, 2009 22:26 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

I znów pod klatka 22 sa maleństwa , widziałam 3 ale może ich jest wiecej :x Z temtąd pochodzol Miluś [*] , ostatni miat od tej kotewczki też nie przezył [*] , nie wiem co robić a idzie zima :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw gru 03, 2009 22:57 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

cioteczko hondo! Co do Tenorka jestem pewna, ze jest tam szczesliwy, bo jest w przewspanialym miejscu, gdzie zwierzaczkom nigdy niczego nie zabraknie! :) Na pewno z gory bedzie spogladal na Juste i reszte footerek, w razie czego cos podpowie, co robic w trudnych chwilach :) Kraina za TM to najcudowniejsze miejsce, gdzie zwierzaki trafiaja. Jest nam smutno, przykro, zle, gdy tam od nas odchodza, ale nie powinnismy sie zbyt dlugo umartwiac, zadreczac tym, bo one sa tam najszczesliwsze! A z nami pozostaja w sercach, pamieci :)

Justa, kicie trzeba jak najszybciej ciachnac, to oczywiste! A kociatka... Ktos je musi przygarnac! Niedlugo kolejna wystawa, jesli kotki bylyby samodzielne na tyle, to moznaby im tam probowac szukac domku.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 03, 2009 23:01 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

Kociaki bede łapać w niedziele ale nie mam gdzie przetrzymac dzikich kotek :( Aktualnie musze wynajć garaz na motor a dokładnie na rower , choc mi jakis sku...yn ukradł mi !!! ale musze sobie skombinowac inny bo ja przeciez ludzim psy wyprowadzam a ma je po całych Tychach a na autobusy mnie nie stac :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 03, 2009 23:21 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

Justa, mi kiedys z piwnicy 2 razy rowery zapier...li. :evil: W sumie chyba 6. :evil: :roll: Byle skladaki ale na tamte czasy to bylo cos! :roll: Teraz sila rzeczy musze swojego gorala i tak w piwnicy trzymac, bo nie mam mozliwosci gdzie indziej, ale uraz zostal na zawsze i strach ze to sie znow powtorzy... :roll: Wiec sie nie dziwie, ze jestes wk...a. :evil: Kuzyn mial kiedys motor, przyjechal na nim do nas, postawil pod drzewem doslownie pod naszymi oknami... Po kilku chwiach nagle zniknal! 8O :evil: W bialy dzien ktos zakosil!

Co do przetrzymania... przez chwile myslalam o swojej piwnicy, ale zapomnialam, ze jest totalnie zagracona i chocby nie wiem jak-nie da rady! Za duza nie jest, moze niecala polowa twojego pokoju, ale zagracona na maxa, uporzadkowanie zajmie troche czasu...

Kociara82

Post » Czw gru 03, 2009 23:30 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

Szkoda :( A ja juz nie moge w piwnicy przetrsymywac , sa ludzie ktorym to przekadza :x
Chyba pozostanie mi tyko garaz ale to tylko w lecie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 03, 2009 23:36 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

u mnie to samo. Sasiedzi sie czepiaja wszystkiego. Nawet, ze trutka na szczury zle rozsypana! 8O Tylko nikt sie nie kwapi, zeby samemu zalatwic i "wlasciwie" rozsypac.

Kociara82

Post » Pt gru 04, 2009 7:25 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

A zamiast trutki na szczury to powinny mieć ekologiczne rozwiazania a jedynym ekologicznym rozwiazaniem jest koty , ale ludziska tego nie rozumieją :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt gru 04, 2009 8:46 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

Dzień dobry mruczki.

Justynko czy uwierzysz....mam tymczasa :roll:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 04, 2009 12:23 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

Petka-P1 pisze:Dzień dobry mruczki.

oooooo :) no prosze :)

Justa, z ta "ekologiczna trutka" masz racje. Ale w mojej klatce jak i niemal w calym bloku sami starsi ludzie mieszkaja, wiec to pokolenie niereformowalne :)
A jak sie miewa reszta paczki psio kociej?

Kociara82

Post » Pt gru 04, 2009 12:29 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

Petko, pochwal sie :D Jakiego zwierzaka masz na tymczasie? :D I wogole jaka jest jego historia? :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt gru 04, 2009 12:47 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

Caragh pisze:

Petko, pochwal sie :D Jakiego zwierzaka masz na tymczasie? :D I wogole jaka jest jego historia? :D

właśnie, prosimy o więcej szczegółów, może nawet jakaś fotka?

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pt gru 04, 2009 12:49 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

Kopiuję z mojego wątku. Do którego oczywiście bardzo zapraszam (banerek)

Petka-P1 pisze:Witajcie wszyscy.

No i się porobiło. Od przedwczoraj mieszka u nas kociak. Dostał na imię Albercik.
Do domu trafił dzięki TŻ. Ale to ja już jestem ukochaną pańcią. :mrgreen:
Na moje "ślepe" oko ma około 3-4 miesięcy. Nie przejmuje się ludźmi, ani Niusiem i Kajtkiem.
Koło Niusia już nawet posypia. Kajtek ma do niego dystans (zachwycony nie jest, czasami fuknie)
Albercik jest zadabany i wspaniały. Barankuje, mruczy jak traktorek. Problemy są narazie z korzystaniem z kuwety, ale on tego nie znał.
Wczoraj si i qpa były w łożku. Dzisiaj qpa w kuwecie. Więc napewno chłopak się nauczy.

Albercik został zabrany przez TŻ od "znajomych". Ludzie cieszą się jak kociaki są maleńkie, a potem mają je gdzieś. Podobno nawet jak Pan się nachleje to topi bardzo małe kociaki. :evil: :evil: :evil:
Nawet nie miałam pojęcia, że mają koty, no i kotkę. Oczywiście sterylkę trzeba będzie przeprowadzić. Nawet jeśli przyjdzie mi za nią zapłacić.

Oprócz Albercika, który wg. właścicieli był najbardziej dziki ( 8O 8O 8O ) jest jeszcze dwójka, albo trójka chłopaków.

Albercik jest zadbany. Pani o niego dbała. Zresztą widać futerko, ale pewnie z biegiem czasu marnie mógłby skończyć na ulicy. Albo nie daj Boże coś by mu się stało z rąk tego typa. Żona tylko umie płakać i mężowi się napewno nie postawi.

Wybieramy się w weekend do weta. Odrobaczymy, a potem zaszczepimy.

No i szukamy domu :ok: :ok: :ok: :ok:

Fotki z wczorajszego wieczoru. Marny z niego model. Ciągle w ruchu, albo barankuje aparat.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Może komuś w domu do kompletu brakuje pingwinka :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 04, 2009 12:55 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

Looo matko jaki sliczny :1luvu: Dlugo u Was chyba nie pobedzie :D Przepiekny :)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt gru 04, 2009 13:03 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!! Tenorek [']

strasznie lubię takie koty z skarpetkami, a ten jest przepiękny :1luvu:
:ok: za domek

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

[poprzednia][następna]