Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 03, 2009 23:53 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

za czasów mojego dziadunia ,był taki film na topie ,,szpital na peryferiach,, i tam jest zdanie adekwatne do wiora,/.---
gdyby głupota umiała fruwać ,fruwała by jak gołębica!!!!

Iza,przykro mi za to ,że straciłaś rodziców, nie ty pierwsza nie ostatnia.Ty ich chociaż miałaś....
więc to na prawdę nie miejsce na .......
nic to też nie broni Ciebie w tym co źle robisz.Więc ,tak po kolei .Płacz ,litość.No cóż zacznij korzystać z życia, bo za rok ,będziesz starą zgnuśniałą samotną dziką staruszką!!!
oj ,przepraszam !!!nie samotną ,będą te twoje klakierki.!!!Z chorobą zwyrodnieniową pupy,oczywiście od siedzenia na wątku twoim.!!! :ok:
Obrazek

norman

Od: Czw paź 23, 2008 13:56

Post » Czw gru 03, 2009 23:53 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

ale Izka to przeciez nie jest czlowiek
nie ma prawa przezywac nie ma prawa sie wkurzac
w pelni za to ma sie podporzadkowac i juz bez gadania bo jak nie to beda regularne smary

norman ale nas violett jest tutaj wiecej
za to tak wrazliwych jegomosci z kwiatkami w podpisie nie bardzo :mrgreen:

przytaczasz slowa ktore slyszales wowczas na wlasne uszy :roll:
e no bo jak tak to sorki
wiesza a ja slyszalam ze masoni chca dokonac masowego ludobojstwa, caly proces toczy sie pod nazwa ,new world order, a swan flu to znaczy AH1N1 wiesz ta nowa grypa ma byc srodkiem do zmuszenia nas do przyjecia szczepionek zawierajacych mikrochipy po to by mogli nas kontrolowac
jazda nie :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw gru 03, 2009 23:56 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Norman, może Ty idź do radia, pisanie nie jest Twoją mocną stroną :? ani po polsku ani nawet po polskiemu.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw gru 03, 2009 23:56 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

norman pisze:za czasów mojego dziadunia ,był taki film na topie ,,szpital na peryferiach,, i tam jest zdanie adekwatne do wiora,/.---
gdyby głupota umiała fruwać ,fruwała by jak gołębica!!!!

Iza,przykro mi za to ,że straciłaś rodziców, nie ty pierwsza nie ostatnia.Ty ich chociaż miałaś....
więc to na prawdę nie miejsce na .......
nic to też nie broni Ciebie w tym co źle robisz.Więc ,tak po kolei .Płacz ,litość.No cóż zacznij korzystać z życia, bo za rok ,będziesz starą zgnuśniałą samotną dziką staruszką!!!
oj ,przepraszam !!!nie samotną ,będą te twoje klakierki.!!!Z chorobą zwyrodnieniową pupy,oczywiście od siedzenia na wątku twoim.!!! :ok:

alez cala prawda o mnie
owszem zdaza mi sie latac a co tez bys chcial jak tak to zapraszam do siebie :mrgreen:

mam pytanie czy ty mnie sledzisz ze tyle o mnie wiesz :roll:
pytam serio 8O

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw gru 03, 2009 23:57 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Kya nie byłaś u mnie kilka razy. Byłaś dwa razy. Raz sama, raz z Agiis-s. To wszystko.Załuję ze Cię kiedykolwiek wpuściłam.

Opisujesz cały czas sytuację sprzed połtora roku. Trzy panterki w klatce.Były w osobnym pokoiku . Już ten temat wyjaśniłam na wątku a Ty dalej do tego wracasz.

Sposób w jaki opisałaś wszystko dowodzi czego dowodzi i Wszyscy na wątku odebrali to niestety tak jak ja.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw gru 03, 2009 23:58 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Dobra,po przeczytaniu ostatniego posta nifredil najnormalniej rece mi opadly .
Masz racje,mozna pisac,pisac,tlumaczyc a i tak gowno z tego bedzie (chodzi mi tu min.o adopcje kociakow) .No moze,jak zaczna biadactwa podupadac na zdrowiu mocno to wtedy .
Ide spac bo tlumaczenie czegoklwiek mija sie tu z celem . Mam nadzieje ,ze na prawko zdasz za pierwszym podejsciem .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw gru 03, 2009 23:59 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

norman pisze:oj ,przepraszam !!!nie samotną ,będą te twoje klakierki.!!!Z chorobą zwyrodnieniową pupy,oczywiście od siedzenia na wątku twoim.!!! :ok:

Norman przegiąłeś, pisze po raz drugi do moda że obrażasz ludzi...
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Pt gru 04, 2009 0:01 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Oj, Iza, pomoc proponowałam chyba jednak więcej niż raz, łatwo to można sprawdzić w poprzednim wątku. PW też chyba mam jeszcze w skrzynce. Tylko nie w tym rzecz. Zaproponowałam Ci owszem pomoc jako DT. Jednak ciężko mi było czekać aż będziesz mieć czas, żebym przyjechała po kota do Ciebie, gdy pod ręką był kociak, który też potrzebował pomocy, a mogłam go wziąć natychmiast. Nie możemy niestety mieć więcej niż 2 koty tymczasowe, a ja tu przyjechałam z jednym tymczasem i własnymi - psem i kotem.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Pt gru 04, 2009 0:03 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Masz rację Kya. Idż sie wyśpij. Zawsze robisz to samo. Marnujesz czas mi i Ludziom na tym wątku a potem grzecznie zabierasz zabawki. Miłej nocy Ci zyczymy.

iza71koty

Post » Pt gru 04, 2009 0:06 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

dobra może tak, zostawmy ten wątek kotom tym 130-tom a jeżeli ktoś jeszcze chce podyskutować to proszę o info założę wątek na KŁ o tym jak powinno się pomagać prawidłowo kotom wolno żyjącym i jak przeprowadzać adopcje ok? będziemy pisać tak swoje racje tak cały czas... Bo tutaj to wszyscy wiemy to się skończy na 100 stronie

a teraz pozwolicie że wrócimy do tematów które nas w tym wątku interesują?

Iza jak kociaki, bo odkąd zrobiło się zamieszanie nic o nich nie piszesz. Jak moje 2 maluszki, jakoś tak nie mogę dojść do siebie że nie Ida i Dasza tylko Dasza i Zuzia.

Cokolwiek już nie zostanie napisane ja już powiedziałam co swoje..
Kya chodziło mi tylko o twój nagły brak amnezji i przypomnienie sobie o tych kotach i nie tylko Twój zresztą. O nic więcej. Mówienie że nie można nic zrobić utwierdza mnei w przekonaniu, że Twoje działania skierowane sa tylko przeciw Izie jako osobie a nie w trosce o koty.
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Pt gru 04, 2009 0:07 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Reddie zaproponowałaś mi pomoc raz. Była kłótnia na wątku a Ty ni z tego ni z owego zaproponowałaś pomoc w ogłoszeniach.Odpisałam Ci wtedy że mam mase spraw po Tacie do załatwienia i sie odezwę. Potem drugi raz to zrobiłaś w identycznych okolicznościach , piszac dość niemiły post na moim wątku.Który notabene został zamknięty. Dziwisz mi się teraz???Postaw się w mojej sytuacji?
Ostatnio edytowano Pt gru 04, 2009 0:08 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Pt gru 04, 2009 0:07 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

nic nie przegiąłem,nie obrażam nikogo.!!!Nikogo!!!!więc daj sobie spokój dziecinko.Odpowiadam na pytanie Izy,dniami pracuje ,wieczory późne mam wolne~~~więc chyba jesteś zadowolona z odpowiedzi.

Atakujecie ,bo nic nie rozumiecie.Nic do was nie dociera!!!Cóż widać pewne choroby są zaraźliwe.

Dobrej nocy życzę!!!!i mam prośbę używajcie czasami swojej głowy,nie tylko do malowania i układania na niej włosów. Mądry człowiek ma takie coś jak mózg!!!i jest świetnie jak się go używa,please!!!chociaż od święta!!!
:roll:
Obrazek

norman

Od: Czw paź 23, 2008 13:56

Post » Pt gru 04, 2009 0:09 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

iza71koty pisze:Kya nie byłaś u mnie kilka razy. Byłaś dwa razy. Raz sama, raz z Agiis-s. To wszystko.Załuję ze Cię kiedykolwiek wpuściłam.

Opisujesz cały czas sytuację sprzed połtora roku. Trzy panterki w klatce.Były w osobnym pokoiku . Już ten temat wyjaśniłam na wątku a Ty dalej do tego wracasz.

Sposób w jaki opisałaś wszystko dowodzi czego dowodzi i Wszyscy na wątku odebrali to niestety tak jak ja.

"A lyzka na to -niemozliwe ! " Iza mozesz klamac,zmieniac fakty ,prawde nazywac oszczerstwami . Ja bede szczesliwa jak zobacze ogloszenia kociakow,ale chyba jednak to szczescie mnie nie spotka . Zdziwisz sie nifredil, ale nie zmeczysz sie pisaniem ogloszen bo zawsze sie znajdzie 100 powodow,dla ktorych dany kotek nie bedzie mogl isc do adpocji.No,moze na otarcie lez dostaniesz jakiegos doroslego czy mocno podupadlego na zdowiu ,bo tych malych szkoda bedzie dla ludzi. Chociaz z drugiej strony jesli juz urosly to juz pewnie nie sa takie slodkie,moze wiec dostana sznse na nowe zycie ? Dobranoc

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pt gru 04, 2009 0:10 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

To w takim razie kiedy pomagasz kotom Norman?Szczycisz sie ze tak wiele dla nich robisz?Pochwal sie.Klikać wiele Osób potrafi.Pokaż nam co robisz a nie przychodzisz tutaj z butami i dyskwalifikujesz to co robią Inni.

iza71koty

Post » Pt gru 04, 2009 0:12 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Iza, daj spokój :D przecież to się nawet wstydzi powiedzieć kim jest :D czego Ty wymagasz...
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

[poprzednia][następna]