Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Nie tym się zajmą już dziewczyny, bo w schronie musielibyśmy za to płacić.
Chciałam, żeby pojechał Rudy, Lulek i Julek, Bąbel i kotek z izolatki-najbardziej chory.
Muszą być wcześniej wypisane umowy i wyrobione książeczki,żeby nie tracić czasu na wizytę u schronowego weta...
Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Nie tym się zajmą już dziewczyny, bo w schronie musielibyśmy za to płacić.
Chciałam, żeby pojechał Rudy, Lulek i Julek, Bąbel i kotek z izolatki-najbardziej chory.
Muszą być wcześniej wypisane umowy i wyrobione książeczki,żeby nie tracić czasu na wizytę u schronowego weta...
Ja niestety jeszcze do schronu nie mogęchoć bym chciała, ale z Gibutkiem jest nieciekawie nawet po sterydach więc tym bardziej.
Mogę tylko podpowiedzieć że umowy można wydrukować (są na stronie schroniska druki) i wypisać i tylko do podpisu dać potem. Książeczki to już w schronie trzeba.
Kułko pisze:No to ja mogę pomóc. Czy w tym czasie będzie Kruszyna? Ja się w ogóle nie znam więc musiał by być ktoś ze mną kompetentny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości