viewtopic.php?f=1&t=104352
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marsylka pisze:Czy możemy się do Was dosiąść ?Poproszono mnie o pomoc w wydaniu szylkretowej dziewczynki - tu jest wątek jej i bialej koteczki
viewtopic.php?f=1&t=104352
Ronnie pisze:O, ja też się dosiądę.
Poznaje ktoś to ostatnie?
Dachóweczkę poznaję, a co jest w ostatnim Ronnie? Witam serdecznie!
Ronnie pisze:Dachóweczkę poznaję, a co jest w ostatnim Ronnie? Witam serdecznie!
Jest w miesięczniku KOT.![]()
Nieskromnie i prosto z mostu mówiąc wygrałyśmy z Dachówką (ja w roli fotografa, ona - modelki) konkurs foto.
Witam również
anulka111 pisze:witajcie szylkrecie nocna pora
kalair pisze:Ronnie pisze:Dachóweczkę poznaję, a co jest w ostatnim Ronnie? Witam serdecznie!
Nieskromnie i prosto z mostu mówiąc wygrałyśmy z Dachówką (ja w roli fotografa, ona - modelki) konkurs foto.
Witam również
![]()
WOW! Pięknie! Ale nie mam KOT-a z listopada. Muszę poszukać, czy gdzieś jest, bo jakoś problem z dostawami u nas.
Ty też jesteś?
Ronnie pisze:kalair pisze:Ronnie pisze:
Witam również
![]()
WOW! Pięknie! Ale nie mam KOT-a z listopada. Muszę poszukać, czy gdzieś jest, bo jakoś problem z dostawami u nas.
Ty też jesteś?
Tak, w tej największej ramce
I ten cudowny drapaczek też chyba dostanę.
Marsylka pisze:Nie widzialam malej na zywo
W mailu pisano,że czarna, ale albo moj komputer zepsuty, albo moje czy zawodzą - bo widzę szylkretowe oznaki
kalair pisze:anulka111 pisze:witajcie szylkrecie nocna pora
Hej Anulka! Za dnia też nas możesz odwiedzać!![]()
A byla Irisia..
kalair pisze:No to koniecznie muszę dorwać KOT-a!I się wypowiem. Chya, że foto rzucisz.
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:witajcie szylkrecie nocna pora
Hej Anulka! Za dnia też nas możesz odwiedzać!![]()
A byla Irisia..
![]()
![]()
w czwartki pracuje po kolei w trzch pracach....potme dojezdzma z przesiadka z Gliwic..........do domku ,.....jak wrocilam to sie nie nadaje do niczegooooooooooo .........gdzie iriska podpowiedz stronke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości