_leśna_ pisze:Dałabym sobie rękę obciąć że to był kastrat :/ jeszcze zaglądałam od ogonWprowadziłam z błąd eh
my z Kicią to nawet w ogłoszeniach pewnie pisałyśmy o płci różnych kotów, a potem przychodzili ludzie i było wielkie zdziwienie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_leśna_ pisze:Dałabym sobie rękę obciąć że to był kastrat :/ jeszcze zaglądałam od ogonWprowadziłam z błąd eh
mar9 pisze:Uszatek już o operacji.
Biedniutki jest bardzo, w transporterku w drodze do domu kręcił się bardzo, ledwie go do domu doniosłam, jesoo, coraz mniej siły mam do noszenia kotów do weta, cóż, starość, nie radość.
Schudnął mocno przez to osłabione ostatnio jedzenie, krew pobrana i będzie wysłana do badania, wyniki dopiero za 10-14 dni.
po zabiegu dostał jeszcze kroplówkę, wenflon został, jeśli do jutra nie będzie się dziać nic niepokojącego to mam mu go jutro wyjąć.
Mam nadzieję, że wyniki będą dobre, bo ta krew była rzadsza niż powinna być, może być anemia, oby nic poważniejszego.
Do domu dostałam jeszcze dla niego leki przeciwbólowe.
Borajstwo ma cały łepek obandażowany no i kołnierz oczywiście.
Teraz położył się i odpoczywa.
Potrzymacie jeszcze kciuki za dobre wyniki i za to, żeby powrócił mu apetyt.
Acha, jeszcze jedno: za zabieg, badania i leki zapłaciłam u weta 185 złotych.
Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za finansowe wsparcie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mruczeńka1981 pisze: Ciekawa jestem, czy Roman nie jest kobietą
Kicia_ pisze:Mruczeńka1981 pisze: Ciekawa jestem, czy Roman nie jest kobietą
Nie, Roman nie może być kobietą...
Otiskowa Mama pisze:Prawdopodobnie popadłam w nałóg, ale nie przejmujcie się, to tylko TYMCZASOWE. I w związku z "tymczasowym" nałogiem, chyba znajdzie u mnie tymczasik jakiś kocio po Nowym Roku. Jest w schronie ktoś, kto pilnie potrzebuje pomocy? Kto tęskni za człowiekiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 441 gości