Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 02, 2009 21:09 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

no to podsyłam..... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw gru 03, 2009 12:58 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

kociamysza dzieki za fotki :D
wszystko na teraz zrobione...?
Temida75 Twój bazarek działa... może masz jakieś uwagi....
w dalszej kolejności ogłoszenia i podnoszenie bazarków... :ok:
bazarek nr 1 (kocie gadżety) rozliczę po jego zakończeniu...., co zostanie będzie na następny.. :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw gru 03, 2009 17:44 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Alez prosze :)

Komputer juz ozyl, choc troche niemrawo mu idzie. Jak tylko sie obrobimy z zaleglosciami zabieramy sie za redakcje opisow do aukcji i reszte.

Slapcio poprosimy o zdjecia :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw gru 03, 2009 18:14 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Cześć mogę pomóc w ogłoszeniach ?

- wystawiam wraz z dzielną ekipą ogłoszenia dla FFA/Łódź
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw gru 03, 2009 18:44 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

montes pisze:Cześć mogę pomóc w ogłoszeniach ?

- wystawiam wraz z dzielną ekipą ogłoszenia dla FFA/Łódź

Alez oczywiscie, kazda para rak sie liczy :)

kociamysza

Post » Czw gru 03, 2009 23:17 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

slapcio pisze:jeszcze Kasia bianco nero oferowała udostepnienie konta na allegro - więc część gotowców mozna do niej :)

Aniu, jak sie ma rzecz z opłatami za aukcję? Tzn jaki to koszt?

Ewa ja robię takie za m\w 12,50-14,50 zeta, zależy od dopłat za foty, badź nie oraz czy pogrubiam czy nie. Ogoszenia są z tzw. "wyróżnieniem", na 14 dni. Innych moim zdaniem nie ma sensu na allegro, bo tam jest mnóstwo kotów, w tym również hodowlanych i bez podwieszenia ogłoszenie dopiero w ostatnim dniu byłoby na 1,2 stronie. A jak się zrobi z wyróżnieniem to na 1,2 stronie jest przez 2 tygodnie ;)

Będę czekać na "przesyłkę". mail pośle na pw, do Ciebie Ewa?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw gru 03, 2009 23:39 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Jeśli chodzi o "szablony" allegro to do kociamysza, już jej wysłałam tekty i się z MD (czy to to samo co TŻ? :roll: ) zająć ich ładnym obrobieniem :)

Hm... czyli wystawianie wszystkim kociambrom allegro nie wchodzi raczej w grę z przyczyn finansowych :( Trzeba się zastanowić więc, od których zaczynamy. Ja w grudniu zasponsoruję max. 1 wyróznione allegro, już się spłukałam. W styczniu też deklaruję kasę w tym temacie. Na pewno wszystko co mamy wystawimy na bezpłatne ogłoszeniownie.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw gru 03, 2009 23:41 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

No tak, nie pomyslalam o wyroznieniu :( pogrubianie raczej nie ma sensu, foty jak sie dostosuje do rozmiaru allegrowego to bez oplat bede (chyba tylko grosze za miniaturke).

Fotki gdzie podsylasz?

kociamysza

Post » Czw gru 03, 2009 23:44 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Też do Ciebie (jutro już) - ale tobędą tylko te zdjęcia co sąna wątkach, innych nie mam.Jutro je zbiorę, opiszę i wyślę na Twojego gaztowego maila. Ok? Bo dziś dopiero wróciłam do domu i padam na pysk :roll:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw gru 03, 2009 23:45 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

slapcio pisze:Jeśli chodzi o "szablony" allegro to do kociamysza, już jej wysłałam tekty i się z MD (czy to to samo co TŻ? :roll: ) zająć ich ładnym obrobieniem :)

Hm... czyli wystawianie wszystkim kociambrom allegro nie wchodzi raczej w grę z przyczyn finansowych :( Trzeba się zastanowić więc, od których zaczynamy. Ja w grudniu zasponsoruję max. 1 wyróznione allegro, już się spłukałam. W styczniu też deklaruję kasę w tym temacie. Na pewno wszystko co mamy wystawimy na bezpłatne ogłoszeniownie.

Nie, to nie to samo co TŻ :) to zupelnie inny byt. Moj Dizajner bym rzekla ;)

Kase all ciagnie jak tylko zdecydujesz sie na wyroznienie, bo tak to w okolo 3 zlociszach sie miescisz.

Sie tez dolozymy :)

kociamysza

Post » Czw gru 03, 2009 23:49 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Aaaa.. to Kociamyszo czekam na sygnał :D

No nie jest to tanie, ale wiem, że dużo osób odwiedza allegro (z tego co pamiętam np. Rudzik znalazł bardzo fajny dom z allegro). Kuki i Pusia kończą za 8 dni. Jeżeli nic sie nie zmieni, to wystawie ponownie. Chciałabym jeszcze zrobić właśnie takie na 3-4 koty... Niby indywidualnee, ale też okazja do przedstawienia kilku kotów.

alareipan

Post » Czw gru 03, 2009 23:49 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

slapcio pisze:Też do Ciebie (jutro już) - ale tobędą tylko te zdjęcia co sąna wątkach, innych nie mam.Jutro je zbiorę, opiszę i wyślę na Twojego gaztowego maila. Ok? Bo dziś dopiero wróciłam do domu i padam na pysk :roll:

Pytanie o podsylanie fotek bylo do alareipan :)

Zdjecia, ktore beda na all musza byc gdzies podwieszone.

Mam juz wstep do opisow, do obrobki oczywiscie :)

Ok, slij a ja ide kicie z palmy sciagac ;)

kociamysza

Post » Czw gru 03, 2009 23:55 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Kociamysza a o jakie foity chodzi, o te co używam do ogłoszeń na all? :oops:

alareipan

Post » Czw gru 03, 2009 23:57 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Tak, o te. Tzn gdzie je podwieszasz zeby sie w aukcji pokazywaly.

P.s

Kicia sama zlazla :)

kociamysza

Post » Pt gru 04, 2009 0:05 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Aaaa... blondynka :oops:

W ogłoszeniu jest ładowanie zdjęć, można wgrać 8 sztuk. Trzeba też wcisnąć "Miniaturka" i wtedy je widać w ogłoszeniu :D

alareipan

[poprzednia][następna]