Cameo pisze:A Mysia to bardzo podobna do Alka jest
zauważyłam ale jest w końcu u Alki

Moderator: Estraven
Cameo pisze:A Mysia to bardzo podobna do Alka jest
alus1 pisze:Tyzma pisze:dobry wiecżór. Kupiłam ten biały puszek do kurzu. Poskładałam i demonstruję TŻ, a on an to - to się nazywa mikrofibra kochanie
nie ważne jak to się nazywa ale jak to działa hmmm marzenie prawda?
Tyzma pisze:alus1 pisze:Tyzma pisze:dobry wiecżór. Kupiłam ten biały puszek do kurzu. Poskładałam i demonstruję TŻ, a on an to - to się nazywa mikrofibra kochanie
nie ważne jak to się nazywa ale jak to działa hmmm marzenie prawda?
no tak efekt się liczy - ale on to wiedział, tylko, że jako, ze on odpowiedzialny za sprzątanie to udawał, ze nie wie - aż musiałam kupić i przywlec
Tyzma pisze:nie wiem, jak to rozumiećja nie będę kurzy ścierać, ale w ramach prezentacji to zrobiłam - więc chyba powinnam się czuć wykorzystana, bo on cały czas wiedział co to jest i co robi
kussad pisze:Czy znacie dobry przepis na ciasto na pierogi... ja przestałam je robić bo mi własne ciasto nie smakowało
kussad pisze:Czy znacie dobry przepis na ciasto na pierogi... ja przestałam je robić bo mi własne ciasto nie smakowało
kalair pisze:kussad pisze:Czy znacie dobry przepis na ciasto na pierogi... ja przestałam je robić bo mi własne ciasto nie smakowało
Ja zmilczę..
alus1 pisze:kalair pisze:kussad pisze:Czy znacie dobry przepis na ciasto na pierogi... ja przestałam je robić bo mi własne ciasto nie smakowało
Ja zmilczę..
lepiej tak![]()
![]()
![]()
kalair pisze:A wcześniej jaką dawałaś?
kalair pisze:Ja właściwie do wszystkiego to pszenną jakąś daję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia i 181 gości