devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 01, 2009 20:34 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) czekamy na wyniki badań

sherina pisze:bo najgorsze jest to, że człowiek daleko i nie ma wpływu na to co się dzieje

a jak byś była tu to byś pewnie już pod laboratorium stała i panów poganiała??;) Kochana, spokojnie, dziewczynki sa na pewno zdrowe, a Pati to jest nawet zdrowa na 150%, i teraz martw sie jak zrzucić te 50% by uzyskała "zdrową wagę" ;)
tako rzecze gosikbaum!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Wto gru 01, 2009 20:35 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) czekamy na wyniki badań

jasne, bo Ty im tam dogadzasz, podtuczasz, a ja będę ta zła, która będzie odchudzać :twisted:
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Wto gru 01, 2009 20:40 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) czekamy na wyniki badań

yogusia pisze:jasne, bo Ty im tam dogadzasz, podtuczasz, a ja będę ta zła, która będzie odchudzać :twisted:

no wiesz jakoś muszę równoważyć, jestem ta niedobra co uszy czyści, co tabletki do pyszczka wciska, co do weta wlecze i daje igłami chude łapki kłuć, a teraz jeszcze będzie czopki wciskać..... to choć w jednej sferze będę panny rozpuszczać;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Śro gru 02, 2009 13:48 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) czekamy na wyniki badań

dzwoniłam do lecznicy, morfologia dobra wyniki testów Fiv/FeLV ujemne!!!! :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro gru 02, 2009 15:46 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

No i super :D :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro gru 02, 2009 16:54 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

Kamień z serca.. :)

Luss

Od: Pt paź 06, 2006 10:06

Post » Śro gru 02, 2009 16:56 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

bardzo się cieszę, szczególnie z tych fivów i felvów :wink: a termin sterylki już ustalony?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Śro gru 02, 2009 17:16 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

:) super
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Śro gru 02, 2009 17:36 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

yogusia pisze:bardzo się cieszę, szczególnie z tych fivów i felvów :wink: a termin sterylki już ustalony?

jeszcze nie, rozkopali mi dziś ulicę i nie miałam jak jechać po wyniki by je przefaksować do lecznicy, zrobię to jutro i wieczorem będę umawiać sie z dr. Basią
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro gru 02, 2009 19:16 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

Pati już załapała że do obejrzenia jest cały dom i ta sypialnia to zdecydowanie już nudna jest i od rana głośno oprotestowywała zamknięte drzwi, gdy wróciłam do domu wypuściłam ją, zupełnie ignorując Jazza Pati udała się... no gdzie?? kto zgadnie???? (Yogusiu chyba jednak czekają Cię wydatki teraz)
Obrazek
Obrazek
dziś był grany "Bodyguard II" dziś w roli głównej Mietek (wczoraj w obsadzie był Jazz)
Obrazek
postanowiłam pokazać niezorientowanej Haus że pora zwiedzania nadeszła i wyniosłam ją z sypialni, Haus jeszcze bardziej (o ile to możliwe) olewała moich panów, jedynie Bazyli ją odrobinę przeraża.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
(przepraszam za marną jakość zdjęć, jeszcze muszę sie męczyć z tą małpą, ale Mikołaj juz list dostał)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro gru 02, 2009 20:12 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

Ty mnie tu dalszymi wydatkami nie strasz, muszą poczekać do następnego roku, na szczęście budka w domu jest, może nie taka wypasiona ale na razie będzie musiała wystarczyć :wink: Na pytanie TŻeta o prezenty na Święta stwierdziłam, że on w prezencie dostanie ufokotka, nie jestem przekonana, że był zachwycony :ryk: ale jak tylko pozna Pati to jestem absolutnie pewna, że będzie, a zdjęcia cudne, jak Pati reagowała na Bazyla, bo rozumiem, że dziś był w czasie zwiedzania?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Śro gru 02, 2009 21:30 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

Pati jak sie mój Troll za bardzo zbliży to fuka, ale generalnie to ona w nosie ma panów;) za to mój Mietek sie zakochał w Haus........ no ma chłopak gust, taka chudzinka, zero kobiecych kształtów :? chyba jestem zazdrosna.....
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro gru 02, 2009 21:32 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

:1luvu:
Jaki kochany ten Mietek :) Prawdziwy Bodyguard :)
Caluski i miziania od nas dla Niego !

Marsylka

Od: Pt sie 19, 2005 14:39

Post » Śro gru 02, 2009 21:33 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

Fotę trzecią od góry zaraz skradnę na pulpit :twisted:

Marsylka

Od: Pt sie 19, 2005 14:39

Post » Śro gru 02, 2009 21:38 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

yogusia pisze:Na pytanie TŻeta o prezenty na Święta stwierdziłam, że on w prezencie dostanie ufokotka, nie jestem przekonana, że był zachwycony :ryk:

Będzie zachwycony, będzie, zobaczysz..jak mój TŻ :mrgreen: wraca z pracy i leci do Lusi i całuje, głaszcze, przytula..

i ona jego :evil:

Miecio jest b.męski :D i taaaki opiekuńczy.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

[poprzednia][następna]