odciaganie plynu choc na krotko, pomaga przynajmniej poprawia komfort kotu ja sie na to decydowalam mimo ze kotek byl trudno obslugiwalny i musialysmy go trzymac we dwie ciezko
Whisky też będzie walczył, a musi być jednak porządnie unieruchomiony podczas ściągania płynu ... też będą przynajmniej dwie osoby potrzebne. Dziś bardzo walczył przy pobieraniu krwi
Dzisiaj od rana Whisky miał ściągnięte ok.100ml płynu. Płyn jest wysiękowy. Jest zażółcony, więc trzeba było dać choć trochę kroplówki ... dostał jakieś 60ml.
Teraz to już podtrzymywanie życia ... choć kocio zachowuje się jeszcze w miarę normalnie. Nie wiem, jak długo jeszcze ... co robić ... albo inaczej - kiedy robić
Avian, nie wiem co powiediec , bardzo mi przykro..dopoki w miare egzystuje to pomoc, ja tak z Jasiem zrobilam, dostawal kroplowki ale jak wpadl rano do miski z woda..to nie mielismy serca go dluzej meczyc
Ile należy odczekać by bezpiecznie zabrać do domu nowego kociaka??? Niedawno wykryto u mojego kota FIP-a i musiał zostać uśpiony, wet jednak bardzo ostrożnie prognozuje z terminem zakupu nowego...