Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 01, 2009 12:54 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

:ryk:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto gru 01, 2009 13:02 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

jerzykowka pisze:Oj, Wy moje satyrki kochane :twisted: Ja napławdę przeżywam dłamat snu zimowego (na dodatek bez zimy):roll: :wink:

dłamat ja zacznę przeżywać w połowie stycznia... i tak do kwietnia mniej więcej :roll: Naprawdę, ludzie powinni zasypiać na zimę, przeciez to się nie da żyć w takich warunkach: wstajesz - ciemno, idziesz do roboty - ciemno, wychodzisz z roboty - też ciemno. Do tego zimno i mokro, bleee
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto gru 01, 2009 14:30 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Georg-inia pisze:
jerzykowka pisze:Oj, Wy moje satyrki kochane :twisted: Ja napławdę przeżywam dłamat snu zimowego (na dodatek bez zimy):roll: :wink:

dłamat ja zacznę przeżywać w połowie stycznia... i tak do kwietnia mniej więcej :roll: Naprawdę, ludzie powinni zasypiać na zimę, przeciez to się nie da żyć w takich warunkach: wstajesz - ciemno, idziesz do roboty - ciemno, wychodzisz z roboty - też ciemno. Do tego zimno i mokro, bleee

Nawet boję się myśleć co będzie w styczniu, skoro już teraz mnie dopadło :strach: Mam już nawet gawrę na oku :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 01, 2009 14:36 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

jerzykowka pisze: Mam już nawet gawrę na oku :wink:

Ja ci dam gawrę. :evil:
A nasze postanowienie poprawy :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro gru 02, 2009 8:34 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Petka-P1 pisze:
jerzykowka pisze: Mam już nawet gawrę na oku :wink:

Ja ci dam gawrę. :evil:
A nasze postanowienie poprawy :mrgreen:

Aaaaaaaaa :oops:

Wczoraj wylegiwałam się w doborowym towarzystwie w domowej wersji gawry :wink: W łóżku towarzyszyła mi oczywiście szalona Mela, Myszka, PiPi, Demonek, Planeta i Saruś. Obok na krzesełku spał Woluś, a na pufie Kellusia. Było naprawdę błogo i o dziwo obyło się bez koncertu Trzech Tenorów czyli pyskówki między Myszką (tenor koloraturowy), Wolandem i Planetą 8O To chyba mój pierwszy niemuzycznywieczór od dłuższego czasu :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro gru 02, 2009 8:59 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Się pytam a gdzie fotki???
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro gru 02, 2009 9:53 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Petka-P1 pisze:Się pytam a gdzie fotki???

No jak raz był spokój, to nie chciałam lampić, a jak nie ma spokoju to nic mi się nie chce :oops: :wink: Ale siem poprawiem - jeszcze przed wiosną 8) :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro gru 02, 2009 13:56 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

jerzykowka pisze:Ale siem poprawiem - jeszcze przed wiosną 8) :lol:

Trzymam za słowo ;)

Cameo

Post » Śro gru 02, 2009 14:46 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Cameo pisze:
jerzykowka pisze:Ale siem poprawiem - jeszcze przed wiosną 8) :lol:

Trzymam za słowo ;)

Ale którą wiosną :mrgreen: :roll:

Petka

Post » Pt gru 04, 2009 7:37 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Zaglądam do Wolandzika -całuski w śliczne pysio!!!!
Asieńko-dla Ciebie kochana tez mocne całuski :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -i dużo sił i energii ,zebyś nie zapadała w sen zimowy!!!-już tylko pare dni i dnia zacznie przybywać-dasz rade!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 04, 2009 7:53 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

kropkaXL pisze:Zaglądam do Wolandzika -całuski w śliczne pysio!!!!
Asieńko-dla Ciebie kochana tez mocne całuski :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -i dużo sił i energii ,zebyś nie zapadała w sen zimowy!!!-już tylko pare dni i dnia zacznie przybywać-dasz rade!!!!!

Kasilu, właśnie po przerwie doczłapałam na forum i natychmiast dodałaś mi animuszu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U nas spokojniej, koncerty się zdarzją, ale coraz rzadziej :D Tylko Myszka sika gdzie popadnie :roll: , ale jej nerwica zaczęła się jeszcze przed przybyciem Wolanda, jak już pisałam, tak zareagowała na tragiczne wydarzenia w domu. Krople Bacha niestety nie pomagają :( Mam nadzieję, że z czasem się maluda uspokoi (staram się jej pomóc jak tylko potrafię)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Woluś ma się dobrze i naciąga mnie na spacerek w ogrodzie :wink: Ale o tej porze roku trzeba siedzieć w domu i ogródek obserwować z ciepłego pokoiku :mrgreen:

Nadal mam czapę na mózgu :evil: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Sob gru 05, 2009 18:56 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Asiu, nie wiesz co się dzieje z Hanią (Nah)? zaczynam się martwić :(

Cameo

Post » Pon gru 07, 2009 19:25 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Dziewczyny Kochane, chwilowo nie mam bez dostępu do Intrnetu ( i w domu, i w pracy :evil: ). Mam nadzieję, że już w środę będzie OK.
Woluś i reszta mają się dobrze, Myszeńka przechodzi na antydepresanty :roll:
Ściskamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo gorąco chciałam zaapelować do wszystkich poznanianek o pojawienie się jutro o 19.00 w Urzędzie Miasta na spotkaniu dotyczącym potrzebujących, bezdomnych kotów w naszym mieście. Na spotkaniu będziemy podnosić kwestię powstania kociarni niezależnej od schroniska (jak pewnie wiecie, poznańskie schronisko od pewnego czasu nie przyjmuje kotów) oraz wszystkie inne związane z pomocą kocim biedom w naszym mieście. Gospodarzem spotkania będzie radna - Pani Kretkowska.
Dziewczyny, im nas będzie więcej, im więcej merytorycznych argumentów podniesiemy na tym spotkaniu, tym większe szanse, że problem poznańskich bezdomniaczków wreszcie zostanie potraktowany poważnie przez władze Poznania, który chce mienić się aglomeracją europejską (sic!):!: :!: :!:

Dołączam link do wątku dotyczącego jutrzejszego spotkania:
viewtopic.php?f=1&t=104571
Ostatnio edytowano Pon gru 07, 2009 19:33 przez jerzykowka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon gru 07, 2009 19:32 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Będę Asiu. Z Tobą zawsze :1luvu:

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Pon gru 07, 2009 19:38 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Cameo pisze:Asiu, nie wiesz co się dzieje z Hanią (Nah)? zaczynam się martwić :(

Kamila-u Hani ok,ale chce odpocząć od forum-dajmy jej czas :)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]