Niezwykłej urody kociątko! JUŻ W SUPER DOMKU!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 01, 2009 13:20 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

soso pisze:Ok, to trzymam kciuki za Rudka :ok: Gdyby co, to mogę malucha u siebie na DT przetrzymać.

Oni ciagle sie "tlumacza" ze on musi zostac bo pije mleko wciaz i nie je sam.. No ok ale jest taki slabiutki i maly , ze lada moment kotka przestanie dawac mleko i to dziecko padnie nim sie zorieentuja :?
Mam w sumie pomysl.. Moglabym powiedziec, ze mam chetnego na niego i jakby sie zgodzili wzielabys go na DT wtedy? Poszedlby Ci pewno szybko bo sliczny z niego rudasek a to chodliwy kolorek niestety dla innych lub stety dla niego;)

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Wto gru 01, 2009 15:02 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

Pewnie - tylko mam nadzieję, że on sam jeść umie? Ja moge mu zapewnić weterynarza, ciepełko, jedzenie wszelakie, również kocie mleko - ale jestem ok 10 godzin poza domem i musiałby sobie w tym czasie radzić z tym sam.
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Wto gru 01, 2009 18:41 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

Jeszcze mam coś takiego ,może ktoś zechce wkleić :wink:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hxjbv][IMG]http://i49.tinypic.com/t4wspi.gif[/IMG][/url]

:ok:

Prosimy o wklejanie banerka :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto gru 01, 2009 21:32 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

soso w tym wlasnie problem , ze podobno nie! Wujek kupil jakies saszetki dla kocat w zoologu i mial mu dac, zobaczymy jak pojdzie.
TO super. Odrazu bede obstawiac, ze mam chetnego na niego i jak tylko bedzie mogl odejsc od matki sie zgadamy i pojdzie do Ciebie na DT gdzie bedzie spokojnie mogl podrosnac i "wyrobic" sie na wspanialego rudego kocurka :1luvu: :mrgreen:

Amyszko przepiekne sa te twoje bannerki.. ALE....

kotek wstepnie juz zarezerwowany :1luvu: :mrgreen:

Dostalam przewspanialy telefon o niego i w czwartek bedze ogladany ( ale jak na to ogladanie biora kontenerek "na wszelki wypadek" nie widze szans by wyszli bez niego :twisted: ) :1luvu:

Felus ogromnie sie przelamal! Caly dzien spi, je i bawi sie z reszta. Bryka jak szalony! Na psa syczy...ale przed chwila sunia lezala na lozku a on podszedl stanal na lapkach i powachal ja :1luvu: Wlasnie teraz wskoczyl na lozko popatrzyl i poszedl dalej.. Czyli przelamuje sie super :1luvu:

Ale sie ciesze, to by byla super szybka akcja :ryk:

Angel_

Post » Wto gru 01, 2009 22:19 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

To może byłoby dobrze, gdyby maluch przyszedł do mnie na weekend, byłabym w stanie karmic go i obserwowac, a potem w miare rozwoju sytuacji coś wymyslę. Mam fajną weterynarz pod reką, mysle, że poradzimy sobie z niejadkiem :ok:

Ale jak sprawa bardziej pilna, to ok, poradzimy sobie :)
Obrazek Obrazek

soso

Post » Wto gru 01, 2009 22:41 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

Angel_ pisze:
Amyszko przepiekne sa te twoje bannerki.. ALE....

kotek wstepnie juz zarezerwowany :1luvu: :mrgreen:

Dostalam przewspanialy telefon o niego i w czwartek bedze ogladany ( ale jak na to ogladanie biora kontenerek "na wszelki wypadek" nie widze szans by wyszli bez niego :twisted: ) :1luvu:

Uwielbiam takie wiadomości :D :D :D Trzymam kciuki za udaną adopcję :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro gru 02, 2009 10:42 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

soso mamy itak problem. Powiedzialam, ze mam chetnego na malca chocby od zaraz ( maly zaczal jesc saszetki!) ale nie dadza mi go wczesniej jak za tydzien dwa..
Ehh.. to takie pokretne rozumowanie.. W tym wszystkim wujek choc kotow nie lubi, i choc go draznia to czuje sie w obowiazku by odkarmic tego malca zeby choc troche podrosl ( podobno jak na swoj wiek jest naprawde malenki:( ) :roll: NO I ..bo dziecko sie tak zaplakiwalo za tym burym, musi troche ten jeszcze zostac :/
Co zrobic.. Ponad wszystko apelowalam, ze mam dom jak cos i jak tylko zdecyduja oddac niech dadza mi znac. Nie chce najbardziej w tym wszystkim by trafil w niepowolane rece..

Zapomnialam przedwczoraj wrzucic ta fote jak Tosia ( z obrozka) skimala sie Felkowi...pod ogonem :ryk:

Obrazek

A tak wczoraj siedzialam przy kompie- Felek przyszedł i.. sie polozyl tak kolomnie :1luvu:

Obrazek

A potem doszla reszta :twisted:

Obrazek

Angel_

Post » Śro gru 02, 2009 11:10 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

o Boze, jaka slodka gromadka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: tyle szczescia na raz :D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro gru 02, 2009 12:00 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

Angel nie ma sprawy - źle Cię zrozumiałam, myslałam, że sprawa jest pilna. W każdym razie tymczas u mnie aktualny, trzymam kciuki za kociuszka, żeby jadł i rósł zdrowo :)
Obrazek Obrazek

soso

Post » Śro gru 02, 2009 12:04 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

Super! Dam znac jak tylko go mi wydadza :)

Poki co popatrzcie sobie prosze na tego slicznego malca :mrgreen:

Angel_

Post » Śro gru 02, 2009 14:47 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

ja bede to zawsze powtarzac: bure jest piekne :1luvu: :1luvu: :1luvu: a jeszcze jak takie slodkie, to po prostu z marszu do schrupania

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw gru 03, 2009 17:17 Re: Niezwykłej urody kociątko! Dluzszy wlos? 8 tyg TRÓJMIASTO

No i maluch pojechał do nowego wspaniałego domku :dance: :dance2: :dance:

Bark słów skąd takie domki mi sie biorą :wink:
Pani widac mega za zwierzakami, psy i kota maja- a Feli podbil serce!
Zakochala sie w nim widac odrazu- a synek 2 razy bardziej :1luvu:
Zapraszalam Pania na miau bo pytala mnie o stocznowe koty i wogole, wiec moze info o Felku bedzie z nowego domu zpierwszej reki :ok:

Cieszę się!

Angel_

Post » Czw gru 03, 2009 20:24 Re: Niezwykłej urody kociątko! JUŻ W SUPER DOMKU!!

Szkoda, ze tylko ja sie ciesze:(

SMSa dostalam od nowego domku:

"Maluch jest REWELACYJNY, Z pisca dogadali sie bez problemu.
Zachowuje sie jakby w tym domu mieszkal od wiekow :-) "

:piwa: :spin2:

Angel_

Post » Czw gru 03, 2009 20:26 Re: Niezwykłej urody kociątko! JUŻ W SUPER DOMKU!!

ale no w łeb.
ze jak niby sama? nieprawda i w ogole potwarz

tylko niektorzy co na przyklad 12 godzine siedza przy kompie staraja sie w koncu wyjsc do dom i obserwuja i sie ciesza bez klepania w klawiature, o!

jezu lece bo mnie zaraz rodzina wywali na balkon do kotow.

/CIESZE SIE/

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pon gru 14, 2009 11:19 Re: Niezwykłej urody kociątko! JUŻ W SUPER DOMKU!!

Nowee info z domu Felka :D

Witam :)
Miewa się świetnie.
Dostał nowe imię. Poprzez swoje zamiłowanie do wędrówki po moim
laptopie
powiązane z naciskaniem różnorakich kombinacji klawiszy zwie się
CapsLock przez domowników zwany Kapslem :)
Z psem dogaduje się bez problemu. Duży kot, Wykrzyknik, toleruje go (a
bałam się jego reakcji bo on jest agresywny do innych kotów)- na zdjęciu

nawet widać jak jedzą z jednej michy (psiej zresztą :))
W załączeniu kilka fotek, słabe są , bo wszystkie robione telefonem i
często przy nienajlepszym oświetleniu. Mam parę jeszcze zrobionych
normalnym aparatem, to potem podeślę
W ogóle to Kapsel jest świetnym kotem. Niesamowicie wesoły, jego
ulubioną zabawką (oprócz laptopa) jest taka rybka z dzwoneczkiem wisząca

na klamce drzwi oraz drapak-kombinacje alpejskie wyczynia na tym
drapaku. Skoki, zeskoki, wspinaczka, złażenie głową w dół - cuda :)
A do tego jest strrrasznym pieszczochem i przytulakiem. Nie muszę chyba
dodawać, że wszyscy go uwielbiają :)
Pozdrawiamy :)))

Fotki słabe ale co nieco widac- jak chlopaczek urósł, jak z psem i kotką ( ktora nie zawsze przepadala za innymi kotami no i wreszcie na jednej fotce smiga przepiekna niebieska obrozka :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Angel_

[poprzednia]