[W-Wa] TRICOLORKA szuka super domu!!! fotki niedługo

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 01, 2009 18:12 [W-Wa] TRICOLORKA szuka super domu!!! fotki niedługo

W-wa POMOCY na CITO! KICIA TRI trzymana w torbie bez kuwety!
Nie wiedziałam jak streścić w tytule dramat tej koteczki...
Koleżanka zadzwoniła że ktoś miał jechać z kotką do Zakopanego, kotka była w torbie, uciekła na Dworcu Centralnym :evil: po dramatycznej łapance udało się, została złapana. Jej "Pani" nie zdążyła na pociąg, kotka trafiła do mamy znajomej mojej koleżanki. "Pani" nakazała, żeby kotki nie wypuszczać z torby, żeby nie uciekła znowu. Oczywiście bez dostępu do kuwety, wody, jedzenia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Na szczęście nie na długo! Szczegółów nie znam, a nie chcę pisać jak nie jestem do końca pewna... w każdym razie spod opieki mamy znajomej kotka trafiła do tej znajomej do sklepu zoologicznego, jednak tam są już trzy koty, bezdomniaki, które są tam już chyba na wiecznym DT, na zapleczu mało miejsca.
Kicia potrzebuje na CITO Domu Tymczasowego, jakiegoś spokojnego kąta, gdzie mogłaby dojść do siebie po traumatycznych przejściach.
Moja koleżanka ma też trzy koty i psa...
Ja 4 koty i psa...
Nie mamy spokojnego miejsca :(

BŁAGAM O POMOC DLA DOMOWEJ KOTKI PO PRZEJŚCIACH!!!
tel do koleżanki, gdyby ktoś mógł pomóc: 502-222-565
Chodzi o Warszawę
Ostatnio edytowano Pt gru 04, 2009 21:24 przez ewick, łącznie edytowano 1 raz

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Wto gru 01, 2009 19:39 Re: W-wa POMOCY na CITO! KICIA TRI trzymana w torbie bez kuwety!

hop!

Kociareczka

Od: Pon mar 13, 2006 12:44

Post » Wto gru 01, 2009 21:23 Re: W-wa POMOCY na CITO! KICIA TRI trzymana w torbie bez kuwety!

do góry!

ewick

Post » Wto gru 01, 2009 21:27 Re: W-wa POMOCY na CITO! KICIA TRI trzymana w torbie bez kuwety!

:evil:

zaznaczam

Marsylka

Od: Pt sie 19, 2005 14:39

Post » Wto gru 01, 2009 21:39 Re: W-wa POMOCY na CITO! KICIA TRI trzymana w torbie bez kuwety!

Udało się kotkę umiescić w DT u kogoś z Fundacji, dowiem się z jakiej :1luvu: :1luvu:

ewick

Post » Wto gru 01, 2009 21:42 Re: W-wa POMOCY na CITO! KICIA TRI trzymana w torbie bez kuwety!

Fundacja Karuna

ewick

Post » Śro gru 09, 2009 10:07 Re: [W-Wa] TRICOLORKA szuka super domu!!! fotki niedługo

Koteczka została wysterylizowana
Są jakieś jazdy z byłą "właścicielką" kotki, po podrzuceniu jej w torbie do sklepu i po umieszczeniu jej w fundacji, nagle jej się odwidziało, i chce kotkę z powrotem...
Ale kotki fundacja jej nie wyda

ewick

Post » Nie gru 13, 2009 18:54 Re: [W-Wa] TRICOLORKA szuka super domu!!! fotki niedługo

Sądzę, że to owa kotka, którą dziś przechwyciłam ;)

Jeśli tak, to kotka jest już bezpieczna, wysterylizowana i szczepiona ;) Jest bardzo sympatyczna i naprawdę śliczna.

Natomiast co do fotek, to GDZIEŚ na allegro jest jej ogłoszenie, ale ja na tych miniaturkach g...on widzę :twisted: i nie umiem znaleźć.

Ale może nowy DT zaspokoi nas fotkami ;)

a ja jeszcze napiszę do Karuny, bo to chyba ona robiła kocie zdjęcia ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon gru 14, 2009 7:27 Re: [W-Wa] TRICOLORKA szuka super domu!!! fotki niedługo

O, jak milutko! Dzięki za informacje!
Sądzę, że przekręciłam w pierwszym wątku pewne fakty, dotyczące Zakopanego, chodził o inną miejscowość, do której miała jechać kotka, ale to jest tak ważne...
Ważne że mała jest bezpieczna!

ewick