jaka fajna cicia :> biorę i nie oddaję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:kotek w koszyczku jest superskąd ten obrazek? będę wklejać jak będę pisac u shiry
Tyzma pisze:agul-la pisze:kotek w koszyczku jest superskąd ten obrazek? będę wklejać jak będę pisac u shiry
Kliknij na kotka i pojawi ci się strona, wybierasz zwierzęta i tam chyba 9 strona
ale mam problem bo bym ci link podesłała tylko, że pomniejszyło mi isę miau i nic nie pomaga - ani restarty ani nic. Tylko miau mi pomniejszyło. Caps i coś miałam wciśnięte i nie wiem jak wrócić bo nic nie mogę przeczytaćpomocy
![]()
![]()
![]()
agul-la pisze:dajcie namiar na te kotki, a nie się czaicie mi tutaj
agul-la pisze:mi sie nie włącza
kalair pisze:Tyzma pisze:agul-la pisze:kotek w koszyczku jest superskąd ten obrazek? będę wklejać jak będę pisac u shiry
Kliknij na kotka i pojawi ci się strona, wybierasz zwierzęta i tam chyba 9 strona
ale mam problem bo bym ci link podesłała tylko, że pomniejszyło mi isę miau i nic nie pomaga - ani restarty ani nic. Tylko miau mi pomniejszyło. Caps i coś miałam wciśnięte i nie wiem jak wrócić bo nic nie mogę przeczytaćpomocy
![]()
![]()
![]()
Daj sobie w widoku tekst normalny i już.
agul-la pisze:ale ja tam zadnej strony otworzyc nie moge. daj namiar do kotka w koszyczku proszeeee
agul-la pisze:no mam, a który link wybrac żeby sobie w podpis wkleic?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], luty-1, Wojtek i 1169 gości