LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 17:59 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Edycia, ja raz rzucilam tam okiem w ten baraczek i to wsio .Na pewno nie jest zbyt duzy ale czy szczelny to nie wiem. Jakby byly szpary to nakleimy styropian,mam jeszcze kilka plachetek takiego 2 centymetrowego. Jesli zostana jakies wykladziny czy meble to moze uda sie urzadzic to pomieszczenie gdzie siedza starowinki-chorowinki .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon lis 30, 2009 22:42 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

ja się ciągle zastanawiam jak kilka pań nawykłych raczej do długopisu niz do łopaty, taczki i betoniary zdoła postawić płot 8) Może przydałoby sie zorganizować choć jednego człowieka znającego sie na rzeczy który by ustawił zespół pracowniczy i palcem pokazywał co i gdzie należy zrobić ? Nie żebym siała defetyszyzm ale mam lekkie wątpliwości :lol:
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Pon lis 30, 2009 22:55 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Leszek bedzie dowodzil,w koncu to budowlaniec z krwi i kosci ^,^

kya

Post » Pon lis 30, 2009 23:07 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kya pisze:Leszek bedzie dowodzil,w koncu to budowlaniec z krwi i kosci ^,^

uff to może pójdzie precz ode mnie wizja czegos chwiejnego co to złamie byle wiatr :lol:
Moje obawy wynikaja z tego że podejmuję się robić coś o czym nie mam najmniejszego pojęcia 8) Bałam się o efekt końcowy jeśli takich jednostek miałoby być więcej :wink:
Ostatnio pilnie przygladam się różnym płotom - i przeraża mnie ogrom pracy jaki trzeba włożyć w coś co będzie silne i stabilne. Idealan byłaby podmórówka na całym odcinku (żaden lis by nie podkopał) ale w tym przypadku to mrzonka - dobrze będzie jeśli zdołamy słupki jakos obetonować żeby stały stabilnie ;)
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Pon lis 30, 2009 23:25 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Spoko,tam lis nie wejdzie bo Chlorek by go zjadł :mrgreen:

kya

Post » Wto gru 01, 2009 11:58 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Szukam palików, siatki i ceny i obliczam koszty. Paliki w sprzedaży TYLKO jutro 7.00- 10.00 ! :twisted: Potrzeba ok. 3m3, tj ok 350,oo. Siatka jest jeszcze zagadką. Po poł. wpadnę do CASTORAMY . aaaa czas leci.

MAMY KOLEJNĄ WPŁATĘ :1luvu: 50, 00 zł - Michał - ROZLICZENIE 1 str. - Dziękujemy - wszystkim za wsparcie :1luvu: :1luvu:
Obrazek

kacola

Od: Wto paź 20, 2009 18:45

Post » Wto gru 01, 2009 19:29 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Jak dużo jeszcze brakuje na ogrodzenie?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto gru 01, 2009 19:41 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

villemo o tym jak stoimy z finansami kocimi najlepiej rozmawiać z Kasią....

pieniążki na karmę zawsze mile widziane ;)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Wto gru 01, 2009 19:42 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Jeżeli wam się przydadzą:
mam do oddania- Tapczan z wymiennymi poduszkami, które łatwo prać :D Jeżeli zechcecie- to bierzcie.
Do oddania mam również trochę( no dobre- góry) ciuchów, które można przerobić na miękkie spania dla kotów- swetry, kurtki puchate, grube flanele i inne, cieńsze tkaniny. Oraz chodniczki z długim włosem( w właściwie wykładzinę dywanową pociętą na kawałki).
Być może również mam do oddania jedną sporą budkę, ale nad tym muszę jeszcze pomyśleć 8) 8)

Czy to wszystko by wam się przydało?
Do oddania mam jeszcze nieduże garnki :lol: ale to chyba nie dla kotów- chociaż może na miski się przydadzą-?
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Wto gru 01, 2009 19:59 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

sebriel pisze:Jeżeli wam się przydadzą:
mam do oddania- Tapczan z wymiennymi poduszkami, które łatwo prać :D Jeżeli zechcecie- to bierzcie.
Do oddania mam również trochę( no dobre- góry) ciuchów, które można przerobić na miękkie spania dla kotów- swetry, kurtki puchate, grube flanele i inne, cieńsze tkaniny. Oraz chodniczki z długim włosem( w właściwie wykładzinę dywanową pociętą na kawałki).
Być może również mam do oddania jedną sporą budkę, ale nad tym muszę jeszcze pomyśleć 8) 8)

Czy to wszystko by wam się przydało?
Do oddania mam jeszcze nieduże garnki :lol: ale to chyba nie dla kotów- chociaż może na miski się przydadzą-?

królu mój :1luvu:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Wto gru 01, 2009 20:12 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Sebriel ja mysle ,ze i garnki sie przydadza. Napisz tylko na pw kiedy mamy to zabrac i swoj telefon zebym mogla podac leszkowi

kya

Post » Wto gru 01, 2009 20:15 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

a kuwety tam będą potrzebne?
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Wto gru 01, 2009 20:18 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

beda,koty kilka dni beda musialy byc zamkniete w szopce zeby uznaly to za swoj nowy dom

kya

Post » Wto gru 01, 2009 20:27 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kya pisze:Sebriel ja mysle ,ze i garnki sie przydadza. Napisz tylko na pw kiedy mamy to zabrac i swoj telefon zebym mogla podac leszkowi

Wysłałam priva ;)
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Wto gru 01, 2009 22:25 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kacola pisze:ZAPRASZAMY NA SOBOTĘ DO KOPANIA DOŁKÓW..... razem szybciutko obkopiemy co trzeba....

Dopiero się przebiłem przez zaległości. Ja bym bardzo chętnie pokopał, ale w ten weekend mam zajęcie w Szczecinie do 16.00, a potem to już ciemno się robi niestety, a za tydzień znowu Wrocław, :oops:
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

[poprzednia][następna]