justyna8585 pisze:caragh ta biało-czarna ma tylko czas do jutra,tygrysek nie...
Juz zmienione

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:caragh ta biało-czarna ma tylko czas do jutra,tygrysek nie...
mar9 pisze:Justynko, musimy się spieszyć, Gosiara deklarowała, że może wziąć kotka do stadniny, napisz do niej, musimy te kotki jak najszybciej zabrać, bo za kilka dni może być za późno.
A czy jeśli bym wzięła obie kotki to czy za kilka dni mimo to schron jej wykastruje?
justyna8585 pisze:mar9 pisze:Justynko, musimy się spieszyć, Gosiara deklarowała, że może wziąć kotka do stadniny, napisz do niej, musimy te kotki jak najszybciej zabrać, bo za kilka dni może być za późno.
A czy jeśli bym wzięła obie kotki to czy za kilka dni mimo to schron jej wykastruje?
Nie wiem jak tutaj szuka sie po nicku,nie potrafię tego.
Myśle,że sterylka będzie bezpłatna w schronisku,a jeśli nie,to wystawię bazarki,a reszte dopłace
mar9 pisze:justyna8585 pisze:mar9 pisze:Justynko, musimy się spieszyć, Gosiara deklarowała, że może wziąć kotka do stadniny, napisz do niej, musimy te kotki jak najszybciej zabrać, bo za kilka dni może być za późno.
Nie wiem jak tutaj szuka sie po nicku,nie potrafię tego.
Myśle,że sterylka będzie bezpłatna w schronisku,a jeśli nie,to wystawię bazarki,a reszte dopłace
Już napisałam zaytanie do Gosiary.
Justynko, to do jutra ma czas ta jedna kotka, druga może poczekać?![]()
Jeśli na razie jedna potrzebuje na JUŻ domku to ma go u mnie, chcesz?
mar9 pisze:To jutro ktoś mi przywiezie tą biało-czarną, tak?
justyna8585 pisze:mar9 pisze:To jutro ktoś mi przywiezie tą biało-czarną, tak?
Byłoby super,a tym bardziej ,że jutro koleżanka z Bytomia specjalnie przyjeżdża, żeby zawieźć klatke łapke ode mnie do schronu w Zabrzu.Dzisiaj jechała,ale nie dojechała,bo znalazła Gołębia potrąconego na ulicy
justyna8585 pisze:[No to czekamy![]()
A o tej drugiej też będziemy myśleć, zobaczymy, jak nie Gosiara, to po wykastrowaniu i zaszczepieniu jednej ja wezmę drugą, nie martw się
justyna8585 pisze:[Zadzwoniłam już do faceta z zoologicznego,żeby od razu rano powiedział tej wstretnej babce,że kotka zniknie.To jest straszny łakomczuch, chodzi pokolei po wszystkich sklepach na budkach i żebra o jedzenie,a w zooloicznym czuje sie jak u siebie dobierając sie do różnych karm.
mar9 pisze:justyna8585 pisze:[No to czekamy![]()
A o tej drugiej też będziemy myśleć, zobaczymy, jak nie Gosiara, to po wykastrowaniu i zaszczepieniu jednej ja wezmę drugą, nie martw sięjustyna8585 pisze:[Zadzwoniłam już do faceta z zoologicznego,żeby od razu rano powiedział tej wstretnej babce,że kotka zniknie.To jest straszny łakomczuch, chodzi pokolei po wszystkich sklepach na budkach i żebra o jedzenie,a w zooloicznym czuje sie jak u siebie dobierając sie do różnych karm.
To jutro kicia już będzie bezpiecznie spać u mnie
Gosiara pisze:Jestem jestem i kotki mogą do stajni przyjechaćTylko żeby ciachnięte były i zdowiutkie:)Ciepełko ,jedzonko i bezpieczne miejsce czeka,tylko teraz na kilka dni jestem uziemniona bo córa ma ostrą grypę
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 1633 gości