Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Dzieńdoberek niedobry...
charm pisze:Podziwiam odwagę - remont kuchni w grudniu...
nasz trwał kilka miesięcy...
Kciuki, żebyście zdążyli
I oczywiście za Prezesa i Chesterka
estre pisze:charm pisze:Podziwiam odwagę - remont kuchni w grudniu...
Kciuki, żebyście zdążyli
Na szczęście meble zostają, kładziemy tylko gładzie i kafle. Mam nadzieję, że finisz będzie w sobotę
charm pisze:estre pisze:charm pisze:Podziwiam odwagę - remont kuchni w grudniu...
Kciuki, żebyście zdążyli
Na szczęście meble zostają, kładziemy tylko gładzie i kafle. Mam nadzieję, że finisz będzie w sobotę
Optymistka...![]()
Nasz remont miał trwać niecały miesiąc... Ale np pod kafle trzeba było wylewkę zrobić - musiała schnąć, ze ścian po zdjęciu paneli (wcześniej nas zalało...) spadł tynk... a wszystko musi schnąć, itp....
(meble można było zamawiać jak już był tynk, bo jednak wymiary mogą się zmienić...)
Ale fakt, bez wymiany mebli pójdzie szybciej
Trzymam kciuki
estre pisze:charm pisze:estre pisze:Na szczęście meble zostają, kładziemy tylko gładzie i kafle. Mam nadzieję, że finisz będzie w sobotę
Optymistka...![]()
Nasz remont miał trwać niecały miesiąc... Ale np pod kafle trzeba było wylewkę zrobić - musiała schnąć, ze ścian po zdjęciu paneli (wcześniej nas zalało...) spadł tynk... a wszystko musi schnąć, itp....
(meble można było zamawiać jak już był tynk, bo jednak wymiary mogą się zmienić...)
Ale fakt, bez wymiany mebli pójdzie szybciej
Trzymam kciuki
Podłoga zostaje, bo była robiona jakiś czas temu i jest dobra
Ściany i sufit pogipsowane i schną.
Część kafelków dotrze na dziś na 15.
Kamień ma być niby na 10 grudnia, ale raczej powinien być na piątek... Oby!
Potem tylko szafki powiesić i gotowe
estre pisze:Jak oduczyć Chestera włażenia do talerza? Zjeść się nie da. Zestawianie na podłogę nie działa, karmienie go w tym czasie, w którym jem, daje spokój na chwilę.
Mogę jeść w innym pomieszczeniu, ale jakby przyszli goście to co zrobić?
On włazi po plecach, nogach, rękach, nie da się uciec od niego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 29 gości