Paluch: kot z FIV + zly stan, FIP ['] w klatce dzieki dyr

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 01, 2009 11:25 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

kya pisze:Wczoraj napisalam Fakty a mialam wlasnie na mysli program Uwaga .NIE sadze,zeby ktos tam sie bal kogokolwiek.Inaczej ten program nie istnialby .Zanim nie sprobujecie nie piszcie takich rzeczy ze paluch nie jest do ruszenia . Wszystko i kazdy jest do ruszenia .

przecież my nie chemy wskoczyć na stołek pani dyrektor- chcemy poprawy warunków życia zwierząt na Paluchu, chcemy żeby koty były otoczonę RZETELNĄ OPIEKĄ i POMOCĄ MEDYCZNĄ mamy do tego prawo bo płacimy podatki na to schronisko, a poza tym zwykłe człowieczeństwo nie pozwala nam siedzieć z założonymi rękami.....i przyglądać się temu.
Na dogo też jest wątek Palucha i przykłady ich "wielkiego serca do psów".
To się musi wreszcie skończyć. Nikt nie jest wieczny.
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Wto gru 01, 2009 11:27 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

"Gdy dziennikarze jednej ze stacji telewizyjnych postanowili pokazać ludziom prawdę o Paluchu, jeszcze przed emisją reportażu zaczęli dostawać telefony z pogróżkami! I nie wiadomo czy materiał faktycznie zostanie w telewizji wyemitowany… "

zrodlo : http://www.national-geographic.pl/forum ... .php?t=132

Marsylka

Od: Pt sie 19, 2005 14:39

Post » Wto gru 01, 2009 11:31 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Myślę, że dla TVN, a szczególnie Uwagi, pogrózki to chleb powszedni. Kontaktował się ktoś z nimi?

szaraczki

Od: Pt lis 27, 2009 15:44

Post » Wto gru 01, 2009 11:33 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Hm... czy ktos ma czas i ochote na skontkatkowanie sie z tymi dziennikarzami, ktorzy dostawali pogrozki? moze warto by bylo sie spotkac? :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto gru 01, 2009 11:39 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

A może ktoś ma jakieś znajomości, które mogą się przydać? np. w TVN? Myślicie, że naprawdę nic nie da się zrobić?

szaraczki

Post » Wto gru 01, 2009 11:43 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Ale z czym ?

Jakby się nic nie dalo, to byśmy nie tracili tu niepotrzebnie czasu.

Bylo pytanie konkretnie - kto moze spotkac się 10-tego ?

Marsylka

Post » Wto gru 01, 2009 12:00 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Marsylka pisze:Bylo pytanie konkretnie - kto moze spotkac się 10-tego ?

Ja mogę.
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Wto gru 01, 2009 12:01 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

:ok:

Marsylka

Post » Wto gru 01, 2009 12:11 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Marsylka pisze:Konkretne pytanie :

Czy z aktywnych osób - znających REALIA - nie tylko czytających wątek - udaloby się do 10 grudnia sformulować grupę ?

Znowu - osoby mogące tego dnia pojawić się w Warszawie.

ja niestety nie zaliczam się do takich osób, bo o realiach na paluchu wiem tylko tyle, ile dowiem się dzięki Wam, ale trzymam kciuki.

szaraczki

Post » Wto gru 01, 2009 12:23 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Ja czytam wątek, ale pomóc nie mogę - panleukopenia :cry: I to wyjątkowo wredna. Trzymam kciuki i podrzucam!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto gru 01, 2009 12:59 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

podrzucam...

szaraczki

Post » Wto gru 01, 2009 14:12 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

i podrzucam...

szaraczki

Post » Wto gru 01, 2009 14:28 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Marsylko - jutro dostaniesz ode mnie obiecany dokument - zaczelam wprowadzac zmiany (oczywiscie to moje propozycje), ale nie zdaze wszytkiego dzisiaj, musze zaraz leciec sluzbowo.
Tilibutku - nie podrzuca bazarkow z mojego podpisu, one sa zakonczone, a wlasciwie jeden nie bo czekam na przelew, nie dotycza Paluszkow, w wolnej chwili przejrze czy komus czego nie wisze (to znaczy jednej osobie wisze :oops: ) i wywale to z podpisu.
Do podrzucania sa tylko 3 bazarki: gaoty/miniboni, moj/atrophy i alareipaan. Chyba, ze cos jeszcze sie pojawi :wink:
Jak bazarki beda zakonczone to poprosze o info o wplywach - od kogo i ile, wrzuce na pierwsza strone. A - i dla wyjasnienia - pieniadze beda trzymaly dziewczyny, ktore zakladaly bazarek, tak chyba bedzie najlepiej. Jesli beda konkretne rachunki albo wydatki, bedziemy o nie prosic. Na razie jest jeszcze rezerwa z Bialego, ale szykuja sie wieksze wydatki juz calkiem niedlugo...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia][następna]