Etiopia pisze:Ad A. Myślenice Wrocław (Miko)
Miko jeszcze pokaże co potrafi. Jak zacznie brykać. Dobrze że on to taki kot "cygana". Przynajmniej się nie stresuje.
Ad B Myślenice (Jerry).
Tweety co podejrzewają u niego ?
Nie pamiętasz ?
Czy nie to co ma Nalusia czyli achondroplazja ? U Nalusi pierwszym objawem był zwinięty/zawinięty ogonek.
Osteochondrodysplazja występuje u zwisłouchych - czyli może to . Postępująca deformacja stawów chrząstek i mięśni.
Jakie ma parametry nerkowe ?
Przydało by się go kardiologicznie przebadać bo z tym lubią iść wady serca ..........
No i co to jest to co dostaje do/ z intestinalem ?
Ad B Wrocław Natalka
Bidusia ....
Nie zastanawiali się czy nie wykonać u niej CT ? Ona nie ma brodawczaka?
Operacja która planują ma być radykalna - całkowite usuniecie błony śluzowej zatoki ?
Czy tylko chcą poszerzyć ujście zatoki do nosa?
Ad C Myślenice Rufin
Biedny Rufinek trzymam za niego kciuki.
Miejmy nadzieje że to nie będzie za szybko nawracać.
Chyba masz mnie dosyć na jedne pytanie nie zdążysz odpowiedzieć a ja już zadaje następne.
masz rację, nie nadążam, zwłaszcza, że na połowę z nich nie umiem odpowiedzieć inaczej niż ...nie wiem
Ale widzę, że Karaluch wyręczyła mnie w sposób dość szczegółowy
Co do Natalki usłyszałam stwierdzenie - "usuniemy zatoki nosowe" Nie znam się na tym w ogóle więc mogę jedynie zacytować. Generalnie chodziło o zrobienie jak największej przestrzeni w nosku, bo ona na dodatek ma skrzywioną przegrodę
Rufin ma wysłane kamienie do badania, bo może się okazać, że kamienie nie są cystynowe co byłoby trochę lepszą sprawą gdyż tych ponoć nie da się rozpuścić. Z drugiej strony jeżeli będę musiała jednocześni9e zakwaszać i alkalizować mocz to nie wiem co z tego wyjdzie, bo dla mnie to brzmi jakoś nielogicznie

dzisiaj wizytę mają czarnuszki z Kocimskiej, Akima zajmie się człowiekiem i wyda mu 100 kotów

Miuti, mrr nie może wziąć Boruty więc maluch pewnie wyląduje u nas ale daj mi, proszę, jeszcze jeden dzień