sorry za jakość nie mam podglądu w aparacie
cieżko samemu fotki się robi bo niektóre koty bez przerwy się prezentują w obiektywie
Moderator: Estraven

[URL=http://tiny.pl/hxphh][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/4788/pikoikaro.gif[/IMG][/URL]
Gibutkowa pisze:A ich nowa Duża już na nie z utęsknieniem czekaWidziałam na nk
Agness78 pisze:dorzuciłam jeszcze kilka fotek na 16 i 17....
sorry za jakość nie mam podglądu w aparacie![]()
cieżko samemu fotki się robi bo niektóre koty bez przerwy się prezentują w obiektywie![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibutkowa pisze:A ich nowa Duża już na nie z utęsknieniem czekaWidziałam na nk
Na watku dziewczynek juz wiadomosc od Duzej Buni i Zary wkleiłam i tutaj wrzucam:
witaj Bożenko.BUNIA i ZARA są już u mnie.na razie badają teren.Zara schowała się za piecem i udaje że jej niema.bunia wpakowała mi się na kolana i odrabia ze mną lekcje.zdjęcia wstawie jutro bo kotki dzisiaj nie chcą pozować.
będe informowac o dziewczynkach, a teraz powiem,ze nasz Króliczek Saszka je ładnie z nazym stadkiem i w salonie sie zametował.Wpada co jakis czas do sypialni sprawdzic , czy jestem,ale widac ,ze strasznie zadowolony z domku jest...no

Mruczeńka1981 pisze:Agness78 pisze:W schronie dzisiaj raczej spokojnieżadnych maluszków, tylko jedna burasia 3 m-czna.
W barku jakby pustawo.... należy się cieszyć ale czyżby tyle adopcji było?![]()
Zaraz wrzucę zdjęcia z baraku i izolatki. Leśna ma jutro zrobić zdjęcia na wybiegachi podesłać do mnie lub do Mru
![]()
Rudy leży w izolatce. Biedniutki jest bardzojest pod obserwacją do dalszej diagnostyki...ale na moje oko nie wygląda za dobrze
To musimy założyć mu wątek.Kto ma jego historię?Kiedy traił do schronu i jaka była diagnoza itp. Kto coś wie, proszę pisać!!
Muszą być dyżury wolontariuszy, bo jest to jedyna szansa na wyadoptowanie kotów z tyłu!Leśna, jeśli w baraku pustawo, to możesz tam przenieś jakieś zdrwe kociaste z Kociarni??
natasza25 pisze:Szukamy domków tymczasowych dla jeszcze dwóch maluszków biało-burego i czarno-bialego kocurka.
Burasek Heniu na stan zapalny w pysiu -dostał antybiotyk a drugi Wiesiu zdrowy
viewtopic.php?f=13&t=96655&start=435
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Baidu [Spider], Google [Bot], kota_brytyjka, Paula05, Tundra i 130 gości