S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 11:29 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Mala1 ok,jakby mnie nie bylo na forum ,slij smska,jesli to edzie sprawa natychmiastowa ze sie tak wyraze :mrgreen: a karma nie wiem czy jest taka sprawa... ;)

jestes w schronisku? bede tam za godzine ;)
Obrazek

hexx

Od: Pt sty 18, 2008 16:08

Post » Pon lis 30, 2009 11:36 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

jak sie Gosiara odezwe dam znac

a ja nie w schronie, jestem tam codziennie rano, do 9.30

teraz probuje zarobic na zarcie dla moich kotów i dla mnie :wink: -w pracy swojej siedze

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lis 30, 2009 11:42 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

A no ta... :) To milego pracowania zycze
No i mnie rozniez bylo bardzo milo Was wszystkich poznac ;)))
(wszystkich to nie ,ale przynajmniej czesc ;)))

...i zbieram cztery litery rowniez...
Obrazek

hexx

Post » Pon lis 30, 2009 13:45 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Jestem:)
Byłam w stajni,dopiero wróciłam
Ostatnio edytowano Pon lis 30, 2009 15:50 przez Gosiara, łącznie edytowano 1 raz
Gosiara

Post » Pon lis 30, 2009 14:36 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

i znowu świeczki :(
['] [']
Smutno, ze Trisia odeszła, dobrze, ze miała te swoje 9 miesięcy szczęsliwego zycia u boku kochających ja ludzi

Tak mi przykro z powodu Marcelka :(
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon lis 30, 2009 15:49 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Dzięki :wink:
Gosiara

Post » Pon lis 30, 2009 19:17 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ja tylko na szybko - chwilę temu odebrałam wiklinowy transporter wypełniony jedzeniem ;-)
Mała burasia niestety chora, rano kichała, i trochę ciekło z noska - zaliczyła wizytę u weta, dostała antybiotyk, itp.
Rezydentka fuczy i syczy na małą, ale bez łapoczynów, myślę, że się dogadają :ok:
Ale nowi opiekunowie bardzo zadowoleni, mimo iż mała chora.
Mam nadzieję, że będzie ok

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lis 30, 2009 19:25 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

byli uprzedzeni ,ze moze sie rozpsikac-ale ciesze sie ,ze tak jak wyglądali okazali sie odpowiedzialni i poszli do weta od razu :mrgreen:

jestem tu tylko na chwilke, wiec nie zareaguje jak bedzie odpowiedz jakas :wink:
ale mam wielka prośbę,
w imieniu moony

chodzi o czywiscie o transport jej i Lopezika do weta w Czeladzi
Ja w razie czego jakos to upchne w tym tygodniu
ale moze akurat ktos sie bardzo nudzi :mrgreen:

Ostatnia nasza silesiowa burasia na razie nadal przestraszona bardzo, nadal jeszcze nic nie zjadła.
do jutra mowiłam ,zeby dac jej spokoj, mam nadzieje,ze sie w nocy wyluzuje.

i sms od Rudolfinki-dokładnie odpowiedz na moje pytanko czy jest nadal oki

cyt...
Bardzo :)))jest niesamowicie miziasta, łagodna, nic nie niszczy,.
Bylismy z nia na przeglądzie u weta,jest zdrowiutka,odrobaczyłam ja i chyba jest szczęsliwa :)))........koniec cytatu
:mrgreen: -szok-nie?

Mała1

Post » Pon lis 30, 2009 20:14 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Jak koty kocham!Myślałam,ze Lopezik na mej głowie do końca!To się możemy umówić na środę lub piątek do południa-czy to już czas?Na wyjęcie drutów?
A co Rudej :ok:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pon lis 30, 2009 20:47 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Niestety od jutra..koniec z wolnym..wiec nie wiem jak to bedzie z czasem... A szkoda ..bo bardzo chetnie bym sie zaliczyla do grona osob ,ktorym sie nudzi..i zawiozla lopez do weta... ;))
Dam znac jutro w tym temacie jak to wyglada ( rankami auto mam wolne..wiec byloby wygodnie )
Obrazek

hexx

Post » Wto gru 01, 2009 9:52 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

W środę przyjeżdza pan z mięsem z ecokarmy.
Jeśli ktoś chce to trzeba zadzwonic.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto gru 01, 2009 10:08 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Obawiam się, że nie będę mogła być w weekend w schronisku :(
Nie jest to pewne, ale aktualnie szanse są 50/50....

W związku tym pytanie, czy ktoś mógłby odebrać ode mnie wiklinowy transporter z karmą....
Mieszkam w centrum Chorzowa, dowieźć chwilowo nie bardzo mam jak :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto gru 01, 2009 10:13 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

hexx-dzieki za kurs do Gosiary :1luvu:
w Lopezika mamaje4 .,, wrobimy,, :P -to do jej zaprzyjaznionej lecznicy kicio ma jechac

mała przestraszona burasia z akcjii juz oki, juz je,pije i rozrabia.
Hunik po wizycie u weta, jest na intensinalu bo ciut ma rozwolnienie..

ja nie moge przestac myslec o Marcelu :( :( :(
na kociarni reszta wszyscy oki, nawet te kichania ucichły, jeszcze tylko czasem ktorys kichnie, tłuste prawie wszystkie.
Skowron tylko chudy troche. gliwickie juz tez dobrze wygladaja. biedny Marcel :(
Na pierwszej kociarni....
Kiciusiowi oczka jeszcze ropieją i Linux jeszcze chuderrlawy.
ale wszyscy jedzą

Rozchorowała sie natomiast czarno-biała kopalniana kicia w klatkach-ma dzis dosac zylexis, biedna, siedzi w otwartym pyszczkiem.Psiknełam jej otrivinem do noska.

postrylkowcy wszyscy dzis oki

charm-zobaczymy, nie przejmuj sie w kazdym razie

Mała1

Post » Wto gru 01, 2009 11:20 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Czy ten dzien otwarty schroniska jest w ten weekend? chce dac info na stronke

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Wto gru 01, 2009 11:37 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

tak :wink:

Obrazek

Obrazek[/quote]

Mała1

[poprzednia][następna]