Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 20:02 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

Jakie wpatrzone. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 30, 2009 20:02 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

Witam, ladnie stiuningowane wnetrze :ryk:
po remoncie bedzie dobrze :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon lis 30, 2009 20:03 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

to małe pysie :mrgreen:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Pon lis 30, 2009 20:03 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

Tyzma pisze:
estre pisze:Łapka w porządku, jakbym jej nie smarowała to Chester nawet by nie zauważał, że coś jest nie tak :D
Strasznie mnie mało dziś bo postanowiliśmy zrobić remont kuchni jeszcze przed świętami.
Nie lubię remontów :roll:

oj to dobrze. Wiadomo, ze jeszcze potrwa gojenie ale dobrze, że nie boli :ok:
Po zdjęciu boazerii masz jak po bombie :) pomyśl jak będzie super po remoncie to cie uskrzydli :mrgreen:

Myślę, ale wiem, że koniec nie tak prędko, zamówiliśmy glazury i się okazało, że część muszą posprowadzać :roll:

Jutro mają być mozaiki dopiero, a kamień na 10 grudnia :evil:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pon lis 30, 2009 20:06 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

Tyzma pisze:
estre pisze:Polowanie na muchę :D

Obrazek

mam dziwne przeczucie, ze po polowaniu kwiatuszki się złamią :ryk: :ryk: ale słodkie pysie

Kwiatki już stoją parę dni, więc nie szkoda :D

estre

Post » Pon lis 30, 2009 20:07 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

moś pisze:Witam, ladnie stiuningowane wnetrze :ryk:
po remoncie bedzie dobrze :ok:

Bardzo ładnie :lol:
Jak w bunkrze :lol:

estre

Post » Pon lis 30, 2009 20:14 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

no, mam nadzieje, ze to solidne zabezpieczenie, bo Justynie kiedys koteczka zwiala, mimo, ze ma moskitiere w oknie, ale sie okazalo, ze za slabo zamontowana i kicia ja wywazyla poprostu :( Mi by wczesniej do glowy nie przyszlo, ze kot wywazy poskitiere! Cale szczescie Morelcia sie znalazla cala i zdrowa :)
Ale zabezpieczajac balkon w ten sposob licz sie z tym, ze moze sobie Chesterek zechciec zrobic z tego zabawke i sie wspinac po tych kratach :D Znajoma ma kota moze ok.polrocznego, on wlasnie uwielbia sie wspinac po tej siatce na balkonie :D Pomyslowy kociak ;)
Sliczny bukiecik na tej focie :)

a jak kocie towarzystwo nie pomaga, to je moze trzeba zachecic do tego?

tyzma, jak po polowaniu cokolwiek z tych kwiatow zostalo to cud :D

estre, remonty maja to do siebie, ze lubia sie przeciagac, niestety :evil:

A co wam sie tak zachcialo przed samymi swietami temont robic?! Jeszcze tak generalne! Bo gdyby chodzilo o samo malowanie scian, czy polozenie tapety-to obleci, ale glazure klasc?!... 8O :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 30, 2009 20:27 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

Dla Prezesa było wystarczająco.
Dla Chestera zobaczymy, na razie się boi i ucieka.

Jakoś tak wyszło, obrzydła ta kuchnia, no i promocja na fajne kafelki była :roll:

estre

Post » Pon lis 30, 2009 20:38 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

będziesz mieć jak w bajce - tylko jak w życiu na wszystko co dobre trzeba poczekać :lol:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Pon lis 30, 2009 20:38 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

remont z przypadku 8O Szalona estre :D
Chesterek jest jeszcze ciut za maly, ale moze z czasem, jak troszke podrosnie, to na pewno bedzie na tym szalal :) A ty sie lepiej na balkonie nie opalaj, bo sie przez to w kratke opalisz :D :mrgreen: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 01, 2009 2:17 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

Witajcie :D Póżno wieczornie powiedzmy :wink:

estre pisze:Właśnie wet powiedział, że szwu nie może już założyć, ale po maści będzie blizna i zostanie łyse :(
Byle się zagoiło ładnie.

A w którym miejscu ma tą ranę?
Mnie wet załatwił z psem raz. Poprzednim psem. Jakiś przypadkowy wet na wakacjach. Sunia miała miejsce po wygryzionym kleszczu, była rana poszliśmy a on, że to grzybica :roll: i zapisał maść. Potem normalny wet do którego już w Poznaniu poszliśmy powiedział, że przez tą maść futro już w tym miejscu nie odrośnie. I nie odrosło. Miała z boku łysy placek :roll: Skóra tylko ściemniała mocno tam i nie rzucało się w oczy.

Kciuki za remont :ok: A mnie lubi tak najść przed świętami właśnie na remonciki :lol:
Jeszcze patrzę na ściany w pokoju łakomym wzrokiem :mrgreen: Ale TZ nie ma kiedy wziąść wolnego, bo bym chyba jeszcze robiła.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto gru 01, 2009 8:07 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

Doberek poranne. :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 01, 2009 9:38 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

Nelly pisze:Witajcie :D Póżno wieczornie powiedzmy :wink:

estre pisze:Właśnie wet powiedział, że szwu nie może już założyć, ale po maści będzie blizna i zostanie łyse :(
Byle się zagoiło ładnie.

A w którym miejscu ma tą ranę?
Mnie wet załatwił z psem raz. Poprzednim psem. Jakiś przypadkowy wet na wakacjach. Sunia miała miejsce po wygryzionym kleszczu, była rana poszliśmy a on, że to grzybica :roll: i zapisał maść. Potem normalny wet do którego już w Poznaniu poszliśmy powiedział, że przez tą maść futro już w tym miejscu nie odrośnie. I nie odrosło. Miała z boku łysy placek :roll: Skóra tylko ściemniała mocno tam i nie rzucało się w oczy.

Kciuki za remont :ok: A mnie lubi tak najść przed świętami właśnie na remonciki :lol:
Jeszcze patrzę na ściany w pokoju łakomym wzrokiem :mrgreen: Ale TZ nie ma kiedy wziąść wolnego, bo bym chyba jeszcze robiła.

Na tylnej nóżce, na stópce.
Jak wróciłam od weta to poszukałam na miau co to za maść. Wszyscy zachwalali, że rewelacyjna na gojenie ran, to smaruję.

estre

Post » Wto gru 01, 2009 9:38 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

kalair pisze:Doberek poranne. :wink:
Obrazek

Cześć :D

estre

Post » Wto gru 01, 2009 9:40 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Chester ma chorą nóżkę - rzepka.

piękni są Ci Twoi chłopcy razem, normalnie jak z pocztówki :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]