devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 17:33 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

a dziękuję, dobrze:) byłam dziś na zakupach:) wreszcie wyszłam z domu, odwiedziłam księgarnię, byłam u manikiurzystki, więc miły dzień dziś :) 8) 8) 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon lis 30, 2009 19:49 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

a tak na poważnie, jutro jedziemy do weta na pobranie krwi na morfologię i testy, i czekam na info by umówić sterylizację, dziś były wykopki, i już złoża świerzbu są na wykończeniu... Jutro zabezpieczam chłopaków strongholdem i robimy zapoznanie brygady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon lis 30, 2009 20:20 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

No to będzie działo :mrgreen:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lis 30, 2009 20:32 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

Kicorek pisze:No to będzie działo :mrgreen:

no :mrgreen: Gosiu, fajnie będziesz miała :strach:

a ja dziś prawie cały dzień biegam wirtualnie po hodowlach w poszukiwaniach :oops: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pon lis 30, 2009 20:39 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

biały devon musi byc?? a on czy ona?? może ja tez poszukam;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon lis 30, 2009 20:41 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

no to czekam na relację, właśnie wróciliśmy z Gerym ze szkolenia dla psów kynoterapeutycznych i chyba sobie odmroziłam...hmmm... pupę

Gosiu, zapytaj koniecznie o te zęby, proszę i o ten hemoroidek też
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pon lis 30, 2009 20:44 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

zapytam Kochana, zapytam:) nie martw się, one już moje córeczki, a ja dbam o przychówek;) także ten "adoptowany"

Sherina zobacz jakie cudo:
http://www.devonrex.mtx.pl/miotk/miotk. ... md=noslide
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon lis 30, 2009 20:46 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

gosikbaum pisze:zapytam Kochana, zapytam:) nie martw się, one już moje córeczki, a ja dbam o przychówek;) także ten "adoptowany"

wiem, wiem, że dbasz, ale ja muszę być czasem upierdliwa i Ci pomarudzić
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pon lis 30, 2009 20:47 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

gosikbaum pisze:biały devon musi byc?? a on czy ona?? może ja tez poszukam;)

biały lub jasny...raczej zawsze skłaniałam się ku dziewczynkom, ale wczoraj po wystawie stwierdziłam, że już mi wszystko jedno :lol:
Dorcia się śmiała ze mnie :roll:

a Lusi bardzo ładnie zarastają przełysienia na szyi, ma już tam króciutkie futerko i nie widać nic a nic jasnego placka między uszkami :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon lis 30, 2009 20:49 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

gosikbaum pisze:

Sherina zobacz jakie cudo:
http://www.devonrex.mtx.pl/miotk/miotk. ... md=noslide

jejku..jakie małe cudo..gremlin, łał :D
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon lis 30, 2009 20:51 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

kolejna baba?? i kolejna baba dla TŻ-ta?;) kup sobie faceta, będzie Cię bezgranicznie wielbił nawet jak (czego oczywiście nie życzę) osiwiejesz i będziesz mieć zmarszczki ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon lis 30, 2009 20:57 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

gosikbaum pisze:kolejna baba?? i kolejna baba dla TŻ-ta?;) kup sobie faceta, będzie Cię bezgranicznie wielbił nawet jak (czego oczywiście nie życzę) osiwiejesz i będziesz mieć zmarszczki ;)

mówisz?? :wink: rozsądek nakazuje wszystko spokojnie, powoli..a ja Obrazek :lol:
Yogusia, zobaczysz..wpadniesz na amen.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon lis 30, 2009 22:07 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

Wpadniesz, wsiąkniesz, nic Cię nie uratuje :mrgreen:

sherina pisze:a ja dziś prawie cały dzień biegam wirtualnie po hodowlach w poszukiwaniach :oops: :wink:
:ryk:
To kiedy wpadasz? Ale ja nie mam jasnych dziewczynek z wyjątkiem Hestii, a ona nigdzie się nie wybiera 8)
Zresztą jako doświadczona w bojach dobrze Ci radzę - nie bierz białasa :twisted:

Kicorek

Post » Pon lis 30, 2009 22:19 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

Kicorek pisze:nie bierz białasa :twisted:

a ciemu? :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon lis 30, 2009 22:30 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek Ex2:)

Zgadnij 8)
Trzeba mnie było widzieć na wystawie przed pójściem do oceny :twisted:

Kicorek

[poprzednia][następna]