kastapra pisze:ile czekałyście na decyzje z tozu o przyznaniu sterylek?
ja jeszcze nie dostałam. dzwoniłam, to usłyszałam, że jeszcze nie wiadomo, że zadzwonią do mnie, jak będzie decyzja.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panikota pisze:kastapra pisze:ile czekałyście na decyzje z tozu o przyznaniu sterylek?
Ja czekałam trzy tygodnie i jeszcze zostałam, delikatnie mówiąc, pouczona, że mam się nie interesować (jak zadzwoniłam po ok 2 tyg czy już coś wiadomo) i oni sami zadzwonią jak rozpatrzą
Tweety pisze:no to w drogę ... Dzisiaj to bardziej boję się o przyszłość Natalki niż Miko
Czy Wiki i Bella załatwiały się, jadły? zwróćcie na to szczególną uwagę, proszę
queen_ink pisze:Tweety pisze:no to w drogę ... Dzisiaj to bardziej boję się o przyszłość Natalki niż Miko
Czy Wiki i Bella załatwiały się, jadły? zwróćcie na to szczególną uwagę, proszę
Jeżeli Wiki to ta szczuplutka bura, to dziś rano zjadła, przytulała się i koniecznie chciała wyjść z klatki. Biało-bura siedziała w budce, ale jak ją pogłaskałam i zaczęłam do niej mówić, to wystawiła główkę i jadła (Whiskasa), a potem wyszła. Na rękach siedziała spokojnie, ale się trzęsła. Kuweta była używana.
Czy można je przenieść do większej klatki? Ja nie wiem, która z tych w cat-roomiejest zdezynfekowana (albo czym ją zdezynfekować).
Pożyczyłam jedyny transporter, jaki był; oddam jutro albo pojutrze, gdybym na jutro nie zdążyła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 137 gości