To sie nie liczy !Jak ci TŻ naleje na dywan tez bedzie czuć...
chodzi o zapach zwierzaka a nie jego siusków albo i gorzej
Ja tez kocham psy
Moderator: Estraven
To sie nie liczy !

kinga w. pisze:Dziewczyny! UWAGA!!
Agata gromkim głosem domaga się wizyty przed adopcyjnej w zw. z adopcją Szelki! Kto ma blisko do Prudnika, tak dziś albo jutro, bo w środę będzie już za późno?Agata nie zgadza się na wywiad z Cyrkiem - coś mi tu "zalatuje"...
to mnoże ja wpadnę z Rudusiem?Agata&Alex pisze:kinga w. pisze:Dziewczyny! UWAGA!!
Agata gromkim głosem domaga się wizyty przed adopcyjnej w zw. z adopcją Szelki! Kto ma blisko do Prudnika, tak dziś albo jutro, bo w środę będzie już za późno?Agata nie zgadza się na wywiad z Cyrkiem - coś mi tu "zalatuje"...
Kto do mnie przyjedzie, kto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zapewniam kawę i ciastka![]()
![]()
![]()
No uuuuu....kinga w. pisze:Uuuu... To ja wiedziałam ze mój kot wychodził nie będzie bo osiedle, bo samochody bo... ja nie będę po osiedlu latać z kicianiem jak się kotku zachce spędzić noc poza domem. Ale karmiłam marketem z uporem godnym lepszej sprawy w czym sekundowały mi nawyki Futra. No, miałam na tyle we łbie żeby podawać tez cos surowego.

Po prostu to sobie wyobraziłamkinga w. pisze:Z czego hyra?? Było tak. Wymyśliliśmy że chcemy kota a po osiedlu szwenda się piękna tri w ciąży. Akurat dzieci ją międliły pod blokiem, więc zawołałam a ona podeszła. Wzięliśmy na chwilę do domu żeby nakarmić, ale konsekwentnie odmawiała jedzenia wędlin. Ponieważ nie mieliśmy nic "pod kota" - kuwety, żwirku, jedzenia, miseczek - wystawiliśmy ją z powrotem pod blok i pojechali do sklepu po podstawowy sprzęt. Zakładaliśmy że jak nie teraz, to dorwiemy ją przy okazji bo ona zawsze na osiedlu i zawsze międlona przez kochające ją dzieci. Okazało się że po powrocie zastaliśmy ją tam gdzie ją wystawiliśmy. Czekała.

Nie doczytałaśshira3 pisze:to mnoże ja wpadnę z Rudusiem?Agata&Alex pisze:kinga w. pisze:Dziewczyny! UWAGA!!
Kto do mnie przyjedzie, kto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zapewniam kawę i ciastka![]()
![]()
![]()
... to w końcu nie tak daleko...
Ja pogdam z Agatą, Rudi z Cyrylem i będzie komplet danych. Racja to jest bo przypominam sobie, że Cyrylka niedokarmiano przez czas jakiś...trzeba by to sprawdzić

Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Meteorolog1 i 34 gości