Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Dzierwczyny-Kasia która ma Bunie adoptowac zabierze do siebie razem-Zare!!!!!!!!!!!!!!!!!Prosze sie z nia jak najszybciej skontaktowac jak Bunia jutro jedzie to i Zara moze razem.Napisałam do Kasi powiedziałam , powzdychałam,zdjecie kici podesłałam i ...sie zgodziła bez problemu...Mam nadzieje ,ze sie nie rozmysli
Otiskowa Mama pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Dzierwczyny-Kasia która ma Bunie adoptowac zabierze do siebie razem-Zare!!!!!!!!!!!!!!!!!Prosze sie z nia jak najszybciej skontaktowac jak Bunia jutro jedzie to i Zara moze razem.Napisałam do Kasi powiedziałam , powzdychałam,zdjecie kici podesłałam i ...sie zgodziła bez problemu...Mam nadzieje ,ze sie nie rozmysli
to dobre wieści! dla mnie. bo już przytargałam przed chwilą dwa maluszki do łazienki. takie bidy! wszystkie żebra czuć
Otiskowa Mama pisze:a skąd one są? napisz mi jak najwięcej, co o nich wiadomo. żebym mogła coś sklecić na ich wątek. Ja wybrałam buraska, a mój TŻ wybrał czarnuszka. dopiero, co przydźwigaliśmy bidy do domu.
Gibutkowa pisze:Czy ktoś mógłby wziąć do siebie kotka z podejrzeniem urazu neurologicznego (sporadyczne ataki padaczki)? Kotek został oddany przez właścicielkę "do uśpienia" po tym jak miał atak padaczkowy. Poza tym jednym atakiem wcześniej nic się nie działo i ogólnie kotek zachowuje się normalnie. Kotek znajduje się teraz u dziewczyny studentki z UP, która go "zwinęła" spod strzykawki - niestety dziewczyna mieszka w akademiku, więc w każdej chwili kotek może zostać eksmitowany przez kierownika akademika (jeśli zostanie "wykryty"). Jeśli się uda to dziewczyna postara się zdiagnozować kotka na UP u doktora Gruszki. Z tego co wiem podczas pobytu u niej kotek miał raz atak "padaczkowy". Poza tym jest zdrowy, ma apetyt, nie przejawia żadnych innych problemów. Dla kotka przekażę trochę karmy RC Kitten (8x60g) i parę puszek mokrego żarełka na dobry start
Oto kiciuś:
Mruczeńka1981 pisze:A był ktoś w schronisku robić zdjęcia??To jest schroniskowy wątek, a ja siedzę jak na szpilkach, co tam nowego
Agness78 pisze:Mruczeńka1981 pisze:A był ktoś w schronisku robić zdjęcia??To jest schroniskowy wątek, a ja siedzę jak na szpilkach, co tam nowego
Właśnie, był ktoś?
Jeśli nie było nikogo, jutro koło 14 mogłabym podjechać i zrobić fotki.
Proszę o info, czy mam jechać
Mruczeńka1981 pisze:Kurcze szkoda, bo miało być inaczej![]()
Agness proszę idź jutro, musimy być na bieżąco![]()
Zawsze mówię ludziom, że w niedziele będą wolontariusze. Dla dobra kotów, ktoś zawsze powinien być...
Otiskowa Mama pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Dzierwczyny-Kasia która ma Bunie adoptowac zabierze do siebie razem-Zare!!!!!!!!!!!!!!!!!Prosze sie z nia jak najszybciej skontaktowac jak Bunia jutro jedzie to i Zara moze razem.Napisałam do Kasi powiedziałam , powzdychałam,zdjecie kici podesłałam i ...sie zgodziła bez problemu...Mam nadzieje ,ze sie nie rozmysli
to dobre wieści! dla mnie. bo już przytargałam przed chwilą dwa maluszki do łazienki. takie bidy! wszystkie żebra czuć
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 71 gości