Tak, tak, zdarzyło się dziś coś dobrego. Nasz Staruszeniek Pawełek pojechał do domku Będzie mieszkał z moją Panią wet, dożyje ostatnich, mam nadzieję, że nawet lat, w komfortowych warunkach i z super opieką Z resztą, szybko zajął należne sobie miejsce na kanapie
Rufus dalej szuka domu stałego. Już teraz mogę więcej o nim powiedziec. Zrobie mu nowe zdjęcia i założę nowy wątek. Bo to kot, któremu niewiele trzeba ale radości może dac wiele
Moje oba "honorowe" staruszki FIV+ czują się dobrze i nie zmieniły miejsca zamieszkania Przyłączam się do prośby o jednokrotne powiadamianie, bo nie nadążam opróżniać skrzynki...
dagmara-olga pisze:a Twój duecik, Fredziolina? Jak się ma?
Duecik przeżywa miodowe miesiące Kajtus próbuje zwiedzać dom. Natomiast Plamcia uporem maniaka okupuje kaforyfer. Zapuściła korzenie w pokoju i to co sie dzieje poza nim w ogóle ją nie interesuje.
Kajtulo ma pecha bo 8-letnimi kotami mało kto się interesuje Plamcia jest strachulcem, wiec to nic dobrego nie rokuje, niestety
KAJTEK & PLAMCIA - 8 lat i 1 rok - Lubin - "Kajtek starcił wszystko zyskał przyjaciółkę Plamkę. Razem szukają domu" - kontakt - Fredziolina viewtopic.php?f=1&t=103107
CZAREK - 8 lat - Opole - "Nigdy nie mialem domu, tyle zim i chłodnych nocy, ale na stare lata to bym chciał, żeby ktoś mnie pokochał i ogrzał" - kontakt - Boo77 viewtopic.php?f=13&t=94562
MASZKO - 14 lat - Ruda Śląska - "troszkę mam słabe serduszko ALE kochać to chcę potrafię mogę! " - kontakt - IKA 6 viewtopic.php?f=1&t=101666