Prosimy o wsparcie i karmę dla bezdomniaczków i tymczasów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 28, 2009 0:27 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

dune pisze:
vega36 pisze:
dune pisze:No tak.... :oops:
Wam też życze zdrówka rzecz jasna :)

Hmmm... Pytałaś wcześniej o koty Ani i moje, potem napisałaś "Waszym kociakom" - ja zrozumiałam, że życzysz zdrówka kotom zarówno Ani, jak i moim. Jestem pewna, że takie były Twoje intencje, więc nie rozumiem ikonki :oops: Poza tym - dobra Cioteczka jesteś i wiemy, że dobrze życzysz :1luvu:

:) no bo napisałas ze dziękujesz w imieniu swoim i kotów....a ja tylko Waszym kotom zyczyłam zdrówka a Wam nie :) i stąd ten :oops: nieco żartobliwy :) ze i Tobie tez zycze a jakże :)
Ale wszystko luźno rzecz jasna :1luvu:

Jasne :ryk: Ale widzisz - jeżeli moje koty będą zdrowe, to i ja będę zdrowa - przynajmniej psychicznie. :ryk:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob lis 28, 2009 0:34 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

vega36 pisze:
Jasne :ryk: Ale widzisz - jeżeli moje koty będą zdrowe, to i ja będę zdrowa - przynajmniej psychicznie. :ryk:

A fizycznie tez musisz zeby sie nimi zajmować :)
Zycze ci zdrówka psychicznego i fizycznego i rownowagi pomiędzy :)
Moj Trel juz zdrowy ale ciagle na lekach i troche sie boje co bedzie po odstawieniu bo za kazdym razem sie pieprzyło od nowa.... :(
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob lis 28, 2009 1:02 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

dune pisze:
vega36 pisze:

A fizycznie tez musisz zeby sie nimi zajmować :)
Zycze ci zdrówka psychicznego i fizycznego i rownowagi pomiędzy :)
Moj Trel juz zdrowy ale ciagle na lekach i troche sie boje co bedzie po odstawieniu bo za kazdym razem sie pieprzyło od nowa.... :(

Ojej :cry: A może on - tak jak wiele forumowych kotów, w tym i dwójka moich - musi już do końca życia być na lekach?

vega013

Post » Sob lis 28, 2009 10:26 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

Królica Kaśka z Łacią, Homer

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Hektor, Bolus i Bodzio
Boluś
Eskort
Rudi i Eskort

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Portos, Łacia
Tosia
Rudi, Eskort
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob lis 28, 2009 11:50 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

Ale pięknoty :1luvu: Tosieńka słodka - to już nie taki mały wypłoszek tylko ładny kawałek koteczki :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob lis 28, 2009 14:17 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

Piękny kot z tego Eskorta! :)
Nieustające kciuki za Smsonika-chudzika! ;) :ok:

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Sob lis 28, 2009 19:10 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

a jak jego oczka? na zdjęciu wyglądają ładnie ale pisałaś że kk wróciło? :cry:
Obrazek

kotLucjanek

Od: Czw wrz 24, 2009 10:08

Post » Sob lis 28, 2009 19:31 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

tak ładnie urósł Eskorcik, to prawda, ma straszny apetyt, swoją porcję zje, a potem kradnie innym kotom jedzenie :twisted:
oczka nadal są leczone, i pewnie jeszcze trochę to potrwa, patrząc na wprost zdjęcia prawe oczko jest praktycznie całe w bielmie :( kk jest w postaci gili, kichania, katarku i lekkiego łzawienia

Anna Rylska

Post » Sob lis 28, 2009 21:12 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

No heh hej wrzosowo....
Obrazek
Obrazek

dune

Post » Sob lis 28, 2009 21:24 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

Bardzo proszę o zaglądanie i podrzucanie tego wątku:

viewtopic.php?f=1&t=104124

trzy niespełna 3-miesięczne kocięta, wszystkie bez łapek lub z uszkodzonymi kończynami :(
Bardzo potrzebna pomoc i domy, one nie mogą wrócić na ulicę, są kalekie :(

Anna Rylska

Post » Sob lis 28, 2009 23:25 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

Króliczek z Łacią - przepiękne :1luvu:

Dzisiaj na wystawie oglądałam egzotyki - żaden nie był tak śliczny jak Homerek :1luvu:

U Samsonika bez zmian?

vega013

Post » Nie lis 29, 2009 9:25 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

mamy robale w domu
Eskorcik zwymiotował żywą, wielką glistą :(

gorąca prośba, czy ktoś ma na zbyciu środki odraboczające?
lub gdzie tanio można kupić dobra pastę i aniprazol, plisss

przy tulu kotach, ja teraz nie dam rady teraz :( jutro Homerek ma zacząć interferon

Anna Rylska

Post » Nie lis 29, 2009 12:57 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

Rumiankowo- niedzielnie Was witam :1luvu:
Obrazek

Ło matko...ja odebrałam wyniki moich - kupa czysta.
Aniu zadzwonię jutro na Rudnickiego, moze tam mają tanie preparty na robale
albo mozna zerknąć na allegro, ostatnio widziałam jakies pozostałosci ludzie sprzedawali
nie znam sie na preparach, moje wet odrobaczał jakąś pastą a raz dostały plyn na skore ale to drogie - 20 zeta i takie tabletki etz 12 zeta szt ale na poł brały bo byly małe. Cholera jak to wszystko kosztuje a jeszcze jak tych pgonow kilka to juz zwykle odrobaczanie to majątek :(
Obrazek

dune

Post » Nie lis 29, 2009 13:25 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

a jak kilkanaście to już ręce opadają do samej ziemi :(

Anna Rylska

Post » Nie lis 29, 2009 13:30 Re: SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy

Noooo domysłam sie....jesteś niesamowicie bohaterska i podziwiam Cię przeokropnie
Obrazek

dune

[poprzednia][następna]