S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 28, 2009 19:12 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ronnie, wszyscy ci, którzy mogą dokładnie udzielić informacji są pewnie jeszcze w SCC na akcji.
Ale na pewno udziela info, tylko cierpliwości :-)))

some

Od: Nie lut 22, 2009 13:50

Post » Sob lis 28, 2009 19:22 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

O, some, dziękuję za informację, już myślałam, że mało kto się tym tematem interesuje. ;)

BTW, interesuję się fotografią i odrobinę grafiką komputerową, mogłabym pomóc również w projektowaniu jakichś plakatów, obrabianiu zdjęć itp. :)

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Sob lis 28, 2009 19:49 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ronnie każda nawet najdrobniejsza pomoc mile widziana :D tu są wspaniali ludzie od wszystkiego : ogłoszeń, plakatów itd szukaniu domków, dawania domków każdy po prostu stara się jak może i na ile sytuacja pozwala.
Jeszcze jedno wcale nie musisz przyjmowac kotków ale może znajomi znajomych itd się skuszą :wink: :wink:
A tak wogóle to witamy serdecznie :D

ann0106

Od: Czw lis 05, 2009 9:37

Post » Sob lis 28, 2009 20:45 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Na akcjii domy znazlay trzy koty z brudaskowa, ktores z tych :wink:
te trzy zostały, reszta znalazła domy w schronisku

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

i jeden z burasków chłopaków

:arrow: Dwa buraski, gdzies 3 miesieczne- chłopaki
jeden znalazł dom w schronisku, jeden na akcjii

Obrazek

bardzo wszystkim dziekujemy za przybycie :mrgreen:
padam na pyszczek, a jeszcze chciałam posprzatac pierwszy post :wink:
sory,ze tak krotko sie rozpisałam

aaaa-witaj nowa wolontariuszko :D
moze wpadniesz jutro do silesii-pogadamy?jesli ci nie pasuje, to zapraszam na Mikołajki do schroniska

maciaszku-troche uzupełniam-ale image shack cos zas pozmieniał i nie umiem, wrrr, a nie mam teraz duzo czasuuu

madrzy komputerrowi ludzie-napiszcie mi jak mam teraz wklejac fotki, bo wiedziałm z ktorej kratki jak miąla byc miniaturka, ktora sie powieksza po kliknieciu i z ktorej, jak fotka jest przeze mnie zmniejszona i moge ja bezposrednio wkleic na forum-a teraz nic nie wiem-OOOO
heeelppp

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob lis 28, 2009 21:43 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

ciesze sie bardzo bardzo, ze moglam dzisiaj byc
mam pytanie: czy przydam sie jutro na cos Wam?
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Sob lis 28, 2009 21:54 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ewaa-no jasne, co sie pytasz :wink:
chyba zaczynam rozgryzac te moje problemy fotkowe :roll:

Mała1

Post » Sob lis 28, 2009 21:59 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

aaaa-witaj nowa wolontariuszko :D
moze wpadniesz jutro do silesii-pogadamy?jesli ci nie pasuje, to zapraszam na Mikołajki do schroniska

Jutro mogę podjechać autobusem, niestety sama, "mój transport" w postaci taty się dokształca na konferencjach naukowych. Ale bardzo chętnie się z Wami spotkam, o której konkretniej mogłabym przyjść? :D

Ronnie

Post » Sob lis 28, 2009 22:00 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ronnie-jestesmy od 10ej do 19tej około, zawsze ktos stoi przy duzym srebrnym styropianowym kocie :wink:

Mała1

Post » Sob lis 28, 2009 22:02 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ok, dzięki za informację, pewnie około 14-15 się pojawię. :)

Ronnie

Post » Sob lis 28, 2009 22:02 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

a mnie nie udało się przyjechać :evil:
mój tata potrzaskał samochód i cała sobotę spędziliśmy na załatwianiu lawety ,policji i innych mało fajnych rzeczy

jutro muszę go zawieść do dilera po samochód zastępczy i pewnie też do SCC nie dotrę :evil:

na mikołajki wstawię się na bank
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Sob lis 28, 2009 22:07 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Cieszę się, że chociaż 3 kociaste znalazły domy :)

Ja niestety porównywalnie do wczoraj... nie ma siły, skończy się l4... ale jutro przyjadę choćby na parę godzin, nie wiem tylko o której...
a teraz idę dalej do łóżka :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob lis 28, 2009 22:09 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

postaram sie przyjsc jutro
mysle, ze bede nawet na pewno, moze znowu rusze z puszka zbierac :)
mam tez pytanie - czy Jarek jakos sie skontaktowal? kurcze, martwie sie :cry:
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Sob lis 28, 2009 22:19 Re: NiekochaneXII-prosze na razie nie pisac

:arrow: Bura-591 / 09
od 16 11
fel 16 11

dorosła, oswojona koteczka

To panna DIUNA

Obrazek

:arrow: Bury- 594 / 09
od 16 11
fel 16 11
młody kocurek, proludzki, przestraszony

Obrazek

a to kolega DUNIN

:arrow: trojka po zmarłej osobie
zdrowa mama - 613 / 09
fel 24 11
jej dwie niepełnosprawne córki na tymczasie

Obrazek

to pani KSENIA

:arrow: młoda biało-bura dziewczynak,- 621 / 09
- przerazona, znaleziona na klatce w bloku
szczepiona

Obrazek

To LUBUSZA

:arrow:buro- biała po zmarłej osobie 622 / 09
szczep 26 11

Obrazek

To RITA
chociaż nie wiem czy nie mieliśmy już takowej :oops:

:arrow: nowy biały z czarnym, dorosły

Obrazek

a to FALKO
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Nie lis 29, 2009 10:00 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

hexx pisze:
ann0106 pisze:
hexx pisze:Zrobie ,jak zlapiemy ;) Chcesz takiego persiaka mlodziutkiego? :twisted: :D
Wlasnie rozmawiaalam z Mała -juz wszystko wiem,a propo lapania kota .. ;)))

Pisałam wyżej znajomi szukają ale nic nie gwarantuje. Prześlę im zdjęcia i się zobaczy :wink:

Ja nawet jeszcze nie wiem co to za kociak,i czy dziki ,czy oswojony... Oraz w jakim stanie ze sie tak wyraze ,wiem tyle co mi kolezanka przez telefon powiedziala... jak tylko kociaka zlapiemy,to bede wiedziec cos wiecej ;) I oczywiscie wstawie zdjecia na forum...do ogladu ogolnego ;))

czy udało się złapac kociaka? pytam bo chce"kuc żelazo póki gorące" :wink:

dla tri-szpitalnej niestety nadal nie mam domku nawet na tymczas :( :( :(
Boenko a może udałoby się zorganizowac dla tri-szpitalnej jakieś spotkanie albo chociaż zdjęcia przesłac sms-em :?: z niej jest straszny miziak ale niestety nie wiem nic więcej na jej temat oprócz tego że na pewno nie "malutka" na pewno domowa bo jeszcze lekko grubiutka no i kompletnie się nie boi ludzia :D

ann0106

Od: Czw lis 05, 2009 9:37

Post » Nie lis 29, 2009 14:12 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

a my niestety nie damy rady dotrzec

Hanie znowu cos bierze :( :evil:

trzymam kciuki za domki :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

[poprzednia][następna]