No to już zbieram info i materiały- tylko ostrzegam, że nie robię tego jakoś tak profesjonalnie, ot zwyczajne ogłoszenie. Potrzebne mi tylko namiary do kogoś kto będzie mógł odpowiedzieć na ewentualne pytania, telefony. Plus info czy jest możliwy transport kici do innego miasta po uprzednim zweryfikowaniu potencjalnych opiekunów. No i jak najwięcej informacji o koteczce, ale tu w wątku chyba jest trochę wiadomości. Jak będę jeszcze czegoś potrzebowała to dam znać.
Nie znalazłam info nt Mgiełki a zabieram się za allegro. Wiek, czy szczepiona i odrobaczona, dlaczego nie ma oczka i ogólnie, czy jest nieśmiała czy odważna. Zdjęcia są ok.
Ania_EN pisze:Nie znalazłam info nt Mgiełki a zabieram się za allegro. Wiek, czy szczepiona i odrobaczona, dlaczego nie ma oczka i ogólnie, czy jest nieśmiała czy odważna. Zdjęcia są ok.
Mgiełka jest zaszczepiona, odrobaczona wiek okolo 5 miesiecy Oczko straciła przez powikłania po kocim katarze, który przeszła w kocięctwie. Wyrosła na cudną kociczkę, niezwykle rozolutną i skorą do zabawy.