kotka doroty pisze:coś marny ten róż,bo czerwień bije od Ciebie niczym światło na przejściu dla pieszychOszukali Cie z tym różem
bo to taki za 4 złote

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:coś marny ten róż,bo czerwień bije od Ciebie niczym światło na przejściu dla pieszychOszukali Cie z tym różem
Shoo pisze:kotka doroty pisze:Oszukali ją a Ona jeszcze o tym nie wie!Powiedzieć jej czy pozostawić w nieświadomości?
Nie mówić.
Niech się sama zorientuje
trawa11 pisze:no , chciałam zaoszczedzić![]()
![]()
![]()
Shoo pisze:trawa11 pisze:no , chciałam zaoszczedzić![]()
![]()
![]()
Koleżanka chciała kiedyś zaoszczędzić na fryzjerze, kupiła farbę do włosów (chciała być ruda) i sama się "profesjonalnie" pomalowała.
Na szczęście nie należy do osób, które przejmują się opinią otoczenia i z dumą nosiła swe zielone pióra
kotka doroty pisze:Komórkę to wyłączam jedynie jak jestem po nockach ,żeby wyspać się spokojnie![]()
Coś się dzieje z moim telefonemw Poniedziałek reklamacja,niech sprawdzą
![]()
Shoo pisze:trawa11 pisze:no , chciałam zaoszczedzić![]()
![]()
![]()
Koleżanka chciała kiedyś zaoszczędzić na fryzjerze, kupiła farbę do włosów (chciała być ruda) i sama się "profesjonalnie" pomalowała.
Na szczęście nie należy do osób, które przejmują się opinią otoczenia i z dumą nosiła swe zielone pióra
kotka doroty pisze:Nikt się o nas nie martwił,to dobrze![]()
Możemy zniknąć na dłużej
Tyzma pisze:dobry wieczór
ja odespałam - no prawie odespałam a jak tam Dorotko u ciebie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości