Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2009 14:05 Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Na zachętę (bo tekst długi i nieskładny) :oops:
Obrazek

KotHelmut wiele razy pomagał już biednym potrzebującym kotkom, tym razem – w oczekiwaniu na nieuchronną zimę, co oznacza zwiększone potrzeby wielu (ok. 80) kotków mieszkających razem ze swoją opiekunką p. Hanką w Jurczycach k/Kątów Wrocławskich – chciałby pomóc Lodzi, prześlicznej koteczce, która kiedyś była w beznadziejnej sytuacji – znaleziono ją bardzo chorą, przerażoną, nie ufającą nikomu – niby standard – ale mimo długotrwałych starań ludzi o ogromnym sercu – choroba nie ustępowała, koteczka nie była ani trochę ufna – dopiero całodobowa opieka i starania p. Hanki spowodowały poprawę jej stanu małymi kroczkami. Niestety choroba jest nawracająca i zdaniem naprawdę dobrego weta – nieuleczalna :cry:
W czasie, kiedy Lodziusia dobrze się czuje – jest super, kochana i miziasta (lecz tylko w stosunku do p. Hanki, nikomu innemu nie ufa za grosz).
Jest to koteczka naprawdę specjalnej troski, oczko w głowie p. Hanki, która natychmiast reaguje na każdy objaw nawrotów choroby, przywozi koteczkę do zaufanego weta we Wrocławiu, leczy.
Koteczka jest wyjątkowo wybredna, jak każdy kotek nie w pełni zdrowy – wymaga pobudzania jej apetytu smakowitym posiłkiem – pomóżmy, aby mogła cieszyć się życiem jak najdłużej :ok:

KotHelmut postanowił na rzecz Lodziusi podarować na bazarek odciski swoich maleńkich stópek – śliczne srebrne „łapki” kolczyki i zawieszki (próba 925)
Średnica kolczyków w najszerszym miejscu to 6 mm, średnica zawieszki 9 mm.
To zdjęcie kolczyków, zawieszki są dokładnie takie same, troszkę większe i oczywiście mają takie kółko, przez które można przewlec łańcuszek, rzemyczek – co kto lubi.

Obrazek

Bazarek jest w opcji Kup Teraz, dostępnych jest 10 par kolczyków i 10 zawieszek.
Cena kolczyków: 13 zł + 4 zł przesyłka
Cena zawieszki: 10 zł + 4 zł przesyłka
Oczywiście przy wysyłce na jeden adres większej ilości sztuk - pobieramy tylko jedną opłatę za przesyłkę

Apeluję: Pomóżmy KotuHelmutowi pomagać :)
Pako

Post » Czw lis 26, 2009 14:23 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

fajne, zaznaczę sobie i pomyślę, bo chyba bym chciała :D

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Czw lis 26, 2009 14:27 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Dama Ya pisze:fajne, zaznaczę sobie i pomyślę, bo chyba bym chciała :D

Dziękuję i zachęcam innych :D
Pako

Post » Czw lis 26, 2009 18:21 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Pako! Dzięki w imieniu Lodzi, mam nadzieję, że Helmutowi się uda! :ok:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt lis 27, 2009 18:39 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Na pierwszą stronę, bo chyba w natłoku zaginęło! A KotHelmut chce tak bardzo pomóc!
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lis 27, 2009 23:16 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Cuda, cuda komu?
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lis 28, 2009 7:59 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Thorkatt pisze:Cuda, cuda komu?

A ja się zgłaszam :D

Zawieszkę poproszę :kitty:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Dzikers

Od: Nie kwi 12, 2009 14:20

Post » Sob lis 28, 2009 11:53 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

ja bym chciała kolczyki
ale mogę zapłacić dopiero po 10 grudnia, po wypłacie, najfajniej byłoby odebrać osobiście jakby się dało - jeśli takie warunki są do przyjęcia to proszę o rezerwację kolczyków

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob lis 28, 2009 11:55 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Ja kolczyki poproszę! I info na PW dot. realizacji transakcji, bo ja zapominalska jestem :oops:

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Sob lis 28, 2009 12:36 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

A można się jeszcze dołączyć? Też bym kupiła i zawieszkę i kolczyki bo lubię komplety (pierścionka nie ma? ;) ).
Pozdr. :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob lis 28, 2009 12:41 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Można się dołączyć jak najbardziej, pierścionków na razie niet, ale pomyślimy, pomyślimy...
Obrazek

AniaWrocław

Post » Sob lis 28, 2009 12:42 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Ewung! Może być z odroczoną zapłatą i osobistym odbiorem, miejsce odbioru będziesz mogła wybrać.
Obrazek

AniaWrocław

Post » Sob lis 28, 2009 13:45 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

AniaWrocław pisze:Ewung! Może być z odroczoną zapłatą i osobistym odbiorem, miejsce odbioru będziesz mogła wybrać.

Bo np. ja z domu do Ewung beretem dorzucam :wink:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lis 28, 2009 13:58 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

No to zostawiamy u Thorkatt dla Ewung.
Obrazek

AniaWrocław

Post » Sob lis 28, 2009 15:42 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Bardzo dziękuję za zakupy: Dzikers, ewung, RudyiSrebrnyKot, Dama Ya :1luvu:
Już piszę do Was pw

Pozostało jeszcze 7 par kolczyków i 8 zawieszek - KotekHelmutek bardzo serdecznie zaprasza :)

AniaWrocław, Thorkatt - dzięki za pomoc w prowadzeniu bazarku :ok:
Pako

[następna]