Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:Homerek ładnie przybrał na wadze, waży juz trochę ponad 4 kg ( powinien ważyć docelowo ok. 5,5-6kg)
Samsonik za to, to chodzący prawie oświęcim - wielki , długi kot, wazy prawie 3kg( minimum u niego powinno być te 5kg, nigdy tego nie osiągnie) taka jego uroda chyba,
od kiedy u nas jest przytył jedyne 40-50 dag i waga stoi w miejscu, mimo, że bardzo dbam o niego, odstaje wszystko co najlepsze dla niego - on ma strasznie wrażliwy brzusio, cokolwiek może mu zaszkodzić, co kończy się długimi biegunkami
dune pisze:Aniu, Vega, Wasze kotki maja ta sama chorobę z tego co doczytałam, tak?
vega36 pisze:dune pisze:Aniu, Vega, Wasze kotki maja ta sama chorobę z tego co doczytałam, tak?
Chodzi Ci o karłowatość przysadkową? Tak, u Ani Boluś ma tę wadę genetyczną, a u mnie - Lili. Niesprawność przysadki implikuje niewydolność innych organów, stąd u obu koteczków różne zaburzenia.
dune pisze:vega36 pisze:dune pisze:Aniu, Vega, Wasze kotki maja ta sama chorobę z tego co doczytałam, tak?
Chodzi Ci o karłowatość przysadkową? Tak, u Ani Boluś ma tę wadę genetyczną, a u mnie - Lili. Niesprawność przysadki implikuje niewydolność innych organów, stąd u obu koteczków różne zaburzenia.
Tak, właśnie o to mi chodziło...boze ileż tych chorób![]()
Zycze zdrówka Waszym kociakom, oby gorzej nie bylo....
dune pisze:No tak....![]()
Wam też życze zdrówka rzecz jasna
vega36 pisze:dune pisze:No tak....![]()
Wam też życze zdrówka rzecz jasna
Hmmm... Pytałaś wcześniej o koty Ani i moje, potem napisałaś "Waszym kociakom" - ja zrozumiałam, że życzysz zdrówka kotom zarówno Ani, jak i moim. Jestem pewna, że takie były Twoje intencje, więc nie rozumiem ikonkiPoza tym - dobra Cioteczka jesteś i wiemy, że dobrze życzysz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 111 gości