Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Luss pisze:Szukam sobie transporterka właśnie, znalazłam jakiś co mi się podoba, a tu proszę.. Gosiu, czy Ty kupiłaś na allegro ten Pet Cargo Cabrio?
yogusia pisze:to jak się już tak chwalę zakupami to pokażę Wam jaki fajny rękaw dla kota zakupiłam, a właściwie dwa dla Yogi i Pati:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=833324590
zresztą Yogę można podziwiać na jednym ze zdjęć w aukcji jako zadowoloną klientkę, własciwie wcale z niego nie wychodzi
gosikbaum pisze:Luss pisze:Szukam sobie transporterka właśnie, znalazłam jakiś co mi się podoba, a tu proszę.. Gosiu, czy Ty kupiłaś na allegro ten Pet Cargo Cabrio?
tak:) ( nieustanna inwigilacja??![]()
kurde teraz juz sobie gaci na allegro nie kupie, bo całe miau będzie wiedziało jakie
)
gosikbaum pisze:jak chcesz taki to nie kupuj na allegro:) ja mam hurtownie pod nosem i tam mają po 125zł (za późno sie zorientowałam) wiec moge Ci kupic:) on jest dosyć duży Haus mogłaby tam biegac;) mogę go wraz z Haus "wysłać", on jest na co najmniej dwa koty, mój Mietek teraz luz wchodzi, a Haus to 1/6 Mietka jest...
gosikbaum pisze:mam go w użytkowaniu od ok 6 godzin, wiec..... ale byłam przed chwilą u weta z Mietkiem po ostatnie zaświadczenie i transporter ok, jest obszerny, szeroki na dwa koty spokojnie łatwo sie otwiera zarówno z przodu jak i od góry, kot widzi co sie dzieje bo drzwiczki sa przezroczyste, ma tez pasek na ramię, jest dość lekki bez kota, jak na razie spoko.
gosikbaum pisze:dziewczyny dostały ORIDERMYL na świerzb i leczymy dalej.
Luss pisze:Oj nie dajemy Ci spokoju
yogusia pisze:a jak tez świerzb, są postępy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue, Talka i 17 gości