Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kułko pisze::ryk:![]()
![]()
dziewczyny, chyba coś pomieszałyście
Tweety pisze:Kułko pisze::ryk:![]()
![]()
dziewczyny, chyba coś pomieszałyście
jak tak dalej pójdzie to okaże się, że to będzie mój kot
Tosza pisze:Kruszyna pisze:Tylko ktoś musiałby kontenerek pożyczyć, bo w moim pojedzie Bunia
I musi się w końcu wyjaśnić do kogo tak w ogóle pojedzie Jerzy, bo osoba, która do mnie pisała (Monika), to nie ta sama osoba, co Tosza
Ale może to ja jestem zakręcona i nie ma żadnego zamieszania
Ja tylko próbuję dograć transport![]()
Nie wiedziałam, że to pociąga za sobą skutki adopcji kota![]()
Zaoferowałam się w tym wątku, że czegoś poszukam, ale zanim spotkałam się z osobą którą w ten transport chciałam ubrać, wyczytałam, że Tweety jedzie, a ponieważ transport z Tweety nie będzie na wariackich papierach ( z tym drugim mogło być róznie, bo paniom przydarza się niezwyczajnie dużo przygód, z tym że nigdy nie dotyka to w żaden sposób zwierząt.), zapytałam ją o zgodę i napisałam do Kruszyny że Tweety może. O ile dobrze pamiętam, nigdzie nie wyraziłam nawet sugestii, że chcę adoptować kota
dzonss pisze::( u nas sytuacja bez zmian. Czarny znowu wymiotował, prawie nic nie jadł.. Dostalismy próbki innej karmy, zobaczymy..
Gibutkowa pisze:dzonss a co mu podajecie? Czy był odkłaczany? Odrobaczany? Moze jednak spróbowac objawowo choc troche wspomóc ta smectą, bo się chłopak odwodni
Gibutkowa pisze::roll: to co się stało że się zesr..ło? - jakby to powiedział Siara Siarzeski...co mu jest, że tak ciągle i urok i sraczka?...
dzonss pisze:kciuki za zdrowy stolec
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 198 gości