Mizianka - uwaga na szept!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2009 9:41 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

Dziś dla odmiany witam się usypiającym Bałtykiem :)

Obrazek

Dzień dobry :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Śro lis 25, 2009 17:40 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

szept pisze:Brzuszek spada powoli, a Miziak zaczyna nieźle dokazywać! Wczoraj nawet udało się jej delikatnie mnie podrapać w zabawie ;) Nie, nie zrobiła mi krzywdy, rzecz jasna - w jej słowniku nie ma nawet takiego słowa. Ale wreszcie udało mi się zachęcić ją do zabawy pt leżymy na brzuszku i próbujemy złapać pyrgającą mnie po nim dłoń ;)
Przed chwilą widziałam, jak zasuwa za Elenką, aż się jej łapki ślizgają. Rozkręca się mały gnomik ;)
Pozdrawiamy!

Miziak zasuwa? niemozliwe!!!
kurczę, tęsknie za małą :oops: a nawet za dwiema :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro lis 25, 2009 19:12 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

O, nie zrozum mnie źle, ciągle jest bardzo nieśmiała, ale ma "momenty" ;) W tej chwili właśnie wsunęła miseczkę kurczaka i myje sobie brzuszek, a większośc dnia spędziła.. turlając się po pościeli ;)
A Elenka jest tak bardzo namolna, że.... nie daje mi.. napisać posta... włazi na klawiaturę.. wpycha główkę pod ręce... mruczy jak traktorek... No rewelacyjne są obie! Po prostu rewelacyjne!
Pozdrawiamy!

szept

Od: Sob wrz 26, 2009 20:21

Post » Śro lis 25, 2009 19:15 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

kurcze..... nie mam jak zadzwonic, pisz o nich jak najwiecej, strasznie chcialabym je zobaczyc, a nie mam jak i kiedy....

Never

Post » Czw lis 26, 2009 9:32 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

Miziak wczoraj wieczorem miał jedno oczko bardziej.. a raczej jedno oczko mniejsze. Byc może się uderzyla - nie łzawi (no, jedna mała łezka, nic więcej niż zwyczajny śpioch). Przemyłam herbatką i dzisiaj jest lepiej. Właśnie atakowała z głebin ogon Elenki, siedzącej na krześle ;)
Gremlinek ma świetny apetyt, jest coraz śmielsza, coraz chętniej (choć ciągle niepewnie) bawi się z Birką i Elenką, bardzo mruczy i bardzo się przytula. Kiedy sie ją głaszcze, wypina ozdobioną białym krawatem pierś, zupełnie, jakby chciała dostać medal ;)
Pozdrawiamy!

szept

Post » Czw lis 26, 2009 9:44 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

Dzień dobry serdeczne z majowym clematisem Nelly Moser :)

Obrazek

Mój Trelek juz na sczęście ma oba oczka bardziej :) Oba wielkie i zdrowe...az sie boej odstawiac leki zeby problem nie wrócił....w srode kontrola i zmiana tobrexu na cos p wirusowego....
Obrazek

dune

Post » Pt lis 27, 2009 1:09 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

dune pisze:Dzień dobry serdeczne z majowym clematisem Nelly Moser :)

Obrazek

Mój Trelek juz na sczęście ma oba oczka bardziej :) Oba wielkie i zdrowe...az sie boej odstawiac leki zeby problem nie wrócił....w srode kontrola i zmiana tobrexu na cos p wirusowego....

Podrzucam - kocham ten wątek. Cudowna Mizianka i piękne fotki :1luvu:

Dune - ponownie piękne dzięki za śliczny podpis :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt lis 27, 2009 8:52 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

Niedługo będą zdjęcia,jeśli tylko ktoś pomoże mi je zamieścić..
Wczoraj dorwała kłebuszek i bawiła się nim uroczo-nieporadnie ;)
Nieśmiało próbowała "upolować" Birkę, chowającą się w pudle po Renalu, kóry wczoraj przyszedł.
Pewnie jutro wybiorę się z nią do weterynarza, na kontrolę uszu i brzuszka. Świerzbowiec jest już opanowany, ale jeszcze musimy się z nim ostatecznie uporać.
Pozdrawiam serdecznie

szept

Post » Pt lis 27, 2009 10:00 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

A zobaczę Miziaka w weekend, hahaha!!!!
:D :D :D :D :D :D :D

i ja tez mam pare fotek od cioci gaoty, ale tez nie mam jak wkleic...

podpisy dune sliczne, rzeczywiscie - zwlaszcza ten z Bałtykiem 8)

Never

Post » Pt lis 27, 2009 10:40 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

Ciotko Never, jeśli chcesz iść z nami do Pani Doktor, to my będziemy się wybierać koło 10. A jak nie, to około 12 będziemy już w domu, więc zapraszam.
Ten mały gnomik jest taaaaki puchaty, że prawie wcale nie widać golizny po USG ;)
Pozdrawiam serdecznie

szept

Post » Pt lis 27, 2009 10:45 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

Ciotko szept, rano ide po kurczaki i prosze o jasne wytyczne czy cale czy tylko cycki. Potem planuje wykorzystać Was internetowo :twisted: oraz wyściskac Miziaka i Traktorka.

Never

Post » Pt lis 27, 2009 10:48 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

Ciotko Never, które tańsze ;)
Ale jeśli całe, to już nie w takich ilościach, błagam, bo moja zamrażarka tego nie zdzierży ;)
W takim razie do zobaczenia w południe, Miziak z Elenką baardzo potrzebują wyściskiwania (ja już nie wyrabiam.. non stop kogoś głaskolić.. każdy by zwariował.. ze szczęścia ;)
Pozdrawiamy

szept

Post » Pt lis 27, 2009 19:18 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

vega36 pisze:Podrzucam - kocham ten wątek. Cudowna Mizianka i piękne fotki :1luvu:

Dune - ponownie piękne dzięki za śliczny podpis :lol:

:) Przestan, bo mnie nie zawstydzasz :)
Obrazek

dune

Post » Sob lis 28, 2009 0:50 Re: Mizianka-porzucony ideał szuka ds;pomocy w ogloszeniach!

Never pisze:A zobaczę Miziaka w weekend, hahaha!!!!
:D :D :D :D :D :D :D

i ja tez mam pare fotek od cioci gaoty, ale tez nie mam jak wkleic...

podpisy dune sliczne, rzeczywiscie - zwlaszcza ten z Bałtykiem 8)

Never, allllle Ci dobrze :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

[poprzednia][następna]